Yaz sezonu genel olarak bankalar için kampanya sezonu olarak da karşımıza çıkıyor. Farklı bankalar tarafından yapılan kampanyalar ile hayatı kolaylaştıran birçok yenilik fırsatı da karşımıza çıkmış oluyor. Ülkemizde bankacılık işlemleri için en çok tercih edilen bankalardan olan Halkbank t8arafındna yapılan kampanyalar ise birçok farkı alanda kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir yeni kampanya ise Paraf kart sahipleri için tanımlanıyor.

Paraf kart ile yapacağınız okul harcamalarına 6 taksit

Halkbank kampanyaları pek çok alanda yenilik sağlamaya devam ediyor. Hem mobil bankacılık sisteminde hem de bireysel bankacılıkta kullanılan Paraf kart üzerinden tanımlanan bir yeni kampanya ise okul harcamaları yapacak Paraf kart kullanıcıları için tanımlandı. Kampanya kapsamında 1 Temmuz ve 30 Eylül tarihleri arasında Paraf kart kullanarak yapacağınız 5 bin Türk Lirası’ndan 150 bin Türk Lirası’na kadar olan okul harcamaları ek ücret olmadan, faizsiz bir şekilde tam 6 taksite bölünüyor.

Tek seferde yapacağınız okul harcamalarını kapsayan kampanya dahilinde Paraf kartınız sayesinde ödemenizi toplamda 6 ay içerisinde tamamlama imkanı kazanabiliyorsunuz. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız gereken ise bir SMS atmak. Kampanyaya katılmak adına Paraf Mobil uygulaması içerisinde kampanya ekranında yazan ”HEMEN KATIL” butonuna tıklamanız da yeterli oluyor. Kampanyaya katılmak adına SMS göndermek isteyenlerin yapması gereken ise ”OKUL” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesini yazması ve 3404’e göndermesi yeterli oluyor.

Paraf kart kampanya koşul ve detayları

Paraf kart ile katılabileceğiniz okul harcamalarına 6 taksit kampanyasına katılacak olan Halkbank müşterileri için kampanya koşul ve detayları Paraf resmi internet sitesi üzerinden internet bankacılığı hizmeti ile yayınlandı. İşte kampanya detay ve koşulları:

  • Kampanya kapsamında 1 Temmuz – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında 5.000 TL ve 150.000 TL arasındaki peşin okul harcamaları ücretsiz, faizsiz 6 taksite bölünecektir.
  • Kampanyaya katılmak için alışveriş yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklaması ya da “OKUL” veya “OKUL” boşluk kartın son 6 hanesini yazıp 3404’e gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kampanyaya sadece peşin yapılan okul harcamaları dahildir.
  • Okul harcamaları dışındaki eğitim harcamaları (kırtasiye, ofis malzemeleri, vs.) kampanyaya dahil değildir.
  • Harcama yapılan iş yerinin sektör bilgisinin doğruluğu iş yerinin sorumluluğundadır.
  • Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.
  • Bir kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
  • Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilmeyecektir.
  • Paraf, Parafly, Paraf Esnaf, Paraf Kobi, Paraf Business, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir. Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
  • Halkcardlar kampanyaya dahil değildir. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
İLGİLİ MAKALE  Halkbank'tan Kurban Bayramı'na özel 100 TL! İşte kampanyanın detayları

Kampanya katılım süresi ne kadar?

Paraf kart ile yapacağınız oku harcamalarında 6 taksit imkanı sağlayan bu kampanyaya katılmak isteyen Halkbank müşterileri için kampanyaya katılma süresi 1 Temmuz ve 30 Eylül 2022 tarihleri arasında. Okul harcamaları kampanyası harcamaların tamamlanıp okul döneminin tamamen açılması ile birlikte son bulmuş olacak. Ekim ayı başlamadan hemen öne sonlanacak kampanyaya katılmak için ise Paraf Mobil uygulamasını kullanabilir ya da 3404’e SMS gönderebilirsiniz.