Halkbank, Kurban Bayramı öncesi müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. başlatmış oldukları kampanyada ise 250 TL ve üzerin harcamalarda hediye ParafPara veriyor. Akaryakıt ve restoran sektörlerinden yapacağınız alışverişlerde kazancağınız bu ParafPara’ları, yine aynı sektörlerde harcayabiliyorsunuz. Bu yazımızda sizlere, Halkbank’ın Kurban Bayramı öncesi müşterileri için yapmış olduğu kampanyanın detaylarından bahsedeceğiz.

Halkbank 100 TL dağıtıyor?

Halkbank, müşterilerine bayram öncesi ParafPara dağıtmaya başladı. Kampanya dahiline yapacağınız ilk 250 TL harcamalarından sonraki her 250 TL ve üzerindeki harcamalar için 20 TL ParafPara kazancaksınız. Toplamda 5 defaya kadar yapacağınız harcamalar ile toplamda 100 TL değerinde ParafPara kazanabiliyorusuz. Ancak ParafPara kazanabilmek için her harcamanızın 250 TL ya da üzerinde olması gerekiyor. Bununla birlikte bu harcamalar market, akaryakıt ve restoran sektörelerinden birinde olması gerekiyor.

Halkbank’ın bu kampanyası, 17 Temmuz 2022 tarihine kadar sürecektir. Fakat bu kampanyaya daha önceden katılmanız gerekiyor. Bu kampanyaya katılabilmenin 2 farklı yolu bulunmaktadır. Ancak biz sizlere mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvuru yapmasını öneriyoruz. Mobil bankacılık uygulamasını açtıktan sonra, kampanya ekranından “Hemen katıl” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Ancak mobil bankacılık uygulaması kullanmıyorsanız, ÖDÜL yazıp 3404’e SMS göndermeniz de yeterli olacaktır. Eğer Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşıyorsanız aynı SMS’i 3444’e göndermeniz gerekiyor.

Kampanya detayları nelerdir?

  • Aynı gün ve aynı iş yerinden yapacağınız harcamaların ilki de kampanyaya kapsamına dahil edilecektir.
  • Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olacaktır. Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yüklenilecektir.
  • Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgilerinin doğru olmasındaki sorumluluk iş yerine aittir.   
  • Kazanılan ParafPara’lar işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi ile birlikte kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından sonraki gün, sistem tarafından ParafPara’larınız otomatik bir şekilde kartınıza yüklenilecektir.
  • Paraf, Parafly, sanal kartlar ve ek kartlar, sanal POS aracılığı ile yapılan işlemler de kampanya kapsamına dahil edilecektir.
  • Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Halkbank’ın Kurban Bayramı kampanyasında sadece market, restoran ve akaryakıt sektöründe hizmet veren mağazalarda geçerli olacaktır.
  • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmamaktadır. Transfer edilen ParafPara’lar, otomatik bir şekilde geri alınacaktır.
  • Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 31 Ağustos 2022 saat 21:59 olacaktır. Kullanılmayan ParafPara’lar 01 Eylül 2022 tarihinde geri alınacaktır.