Kişinin karakterinin oluşumunda büyük ölçüde etkileri olan burçlar kişinin hayatını büyük ölçüde etkisi altına almaktadır. Bilhassa kişinin aile hayatından özel hayatına, iş hayatından kendi iç dünyasına kadar pek çok alanda çeşitli problemlerin çıkmasına neden olurken, bu problemlerin doğuşunda elbette gökyüzünde yaşanan olaylar da yer alıyor. Gökyüzünde meydana gelen çarpışmalar, burçların yörüngelerinde oluşturduğu değişimler, güneş ve ay tutulmaları gibi pek çok olay burçlar üzerinde çeşitli değişimlerin oluşmasına neden olmaktadır. Bu durumun haricinde bazı burçların spesifik özellikleri ile ortaya çıkan bir takım özellikleri bulunuyor. Bu özelliklerin başında bencilliğiyle tescillenen burçlar gelirken, zodyağın en bencil 3 burcunu sizler için derledik. Bakın listede hangi burçlar yer alıyor…

Bu burçlar dünyanın en bencilleri

Bencil özellikleriyle adete Nirvana’ya ulaşan burçlar çevresinde insan bulmakta zorlanırken, sosyal açıdan bir takım problemleri köküne kadar yaşıyorlar. Her şeyden en önce kendilerini düşünen bu burçlar, bencil tavırlarıyla ön plana çıkarken bencilliklerini de kabul etmezler. Genel itibarıyla varoluşlarından gelen bu durum ile büyüyen o burcu şu şekilde sıralamamız doğru olacaktır;

Boğa burcu

21 Nisan ile 21 Mayıs tarihleri arasında doğan ve toprak grubuna mensup olan kişiler boğa burcudur. Boğa burçları genel özellikleri itibarıyla yemeğe düşkünlüğüyle bilinen ve yemek yedikçe mutlu olan insanlardır. Boğa burçları bu özellikleri dolayısıyla bazı durumlarda ekonomik açıdan zorluğa düştüğü dönemlerde yaşayabilmektedir. Genellikle lezzetli şeyler yemek istemeleri dolayısıyla dışarıdan hazır yemekler yemeyi seçmeleri haliyle bir noktada ekonomik açıdan çeşitli problemlerin oluşmasına neden olmaktadır. Boğa burçları aynı zamanda lüks içinde yaşamaktan ve rahat bir yaşam sürmeyi çok fazla arzularlar. Bu pozisyona gelebilmek için ekstra bir çaba sarf etmemeleri dolayısıyla imrendikleri hayatı yaşayan insanları da büyük ölçüde kıskanırlar. Aynı zamanda boğa burçları istedikleri olayları başaramadıkları zaman çılgına dönerler.

Yengeç burcu

22 Haziran ve 22 Temmuz tarihleri arasında doğan ve su grubuna mensup olan kişiler yengeç burcudur. Yengeç burçları genel özellikleri itibarıyla duygusal yönleriyle ön plana çıkan kişilerdir. Yengeç burçlarının belki de en sinsi özelliklerinden bir tanesi şüphesiz duygusal tavırlarını kullanarak insanları kullanma eğiliminde olmalarıdır. Bilhassa sağlık noktasında çeşitli yalanlar ve hileler yapmayı seven yengeç burçları, aynı zamanda sevilmeyi de fazlaca severler. Başarılı olmayı ve başarıları dolayısıyla tebrik edilmeyi fazlaca seven yengeç burçları, başarılı olabilmek içinde çeşitli yöntemleri denemeyi tercih ederler. Sevilme noktasında çok fazla ilgi bekleyen yengeç burçları, bekledikleri ilgiyi alamamaları durumunda çılgına dönerek hayatlarındaki kişiye hayatı zindan edebilme durumu içerisinde olurlar.

İLGİLİ MAKALE  Bu burçlardan kesinlikle uzak durun! Sinirlendiğinde gözleri hiçbir şey görmüyor

Başak burcu

23 Ağustos – 23 Eylül tarihleri arasında doğan ve toprak grubuna mensup olan kişiler başak burcudur. Başak burçları genel özellikleri itibarıyla başarılı tavırlarıyla ön olana çıkan ve başarılı olabilmek için hayatından feragat ederek çalışma eğilimi içerisinde olan kişilerdir. Başak burçları bilgilerini konuşturma noktasında da oldukça başarılı kişilerdir. Başak burçları çevrelerinde bulunan insanların başarılarını büyük ölçüde kıskanma eğilimi içerisindedirler. Genellikle kendilerinin konunun en iyisi olmasına alışkın olan başak burçları, durumun tam tersine dönmesine çılgına dönerler. Bu durum itibarıyla çevrenizde başak burcu arkadaşınız bulunuyorsa kendileriyle daha az başarınızı paylaşmanız önemlidir. Aksi taktirde başak burcunun radarına takılarak büyük bir kıskançlık selinin içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.