Kişinin karakter oluşumunda fazlasıyla etkileri bulunan burçlar kişinin hayatını büyük ölçüde etkileri altına almaktadır. Bilhassa gökyüzünde meydana gelen çarpışmalar, burçların yörüngelerindeki değişimler, güneş tutulmaları başta olmak üzere yaşanan pek çok olay burçların çeşitli değişimlere maruz kalmasına neden olmaktadır. Bu değişimler kişinin hayatında olumlu, olumsuz birbirinden farklı durumların oluşmasına neden olurken haberimizin bu bölümünde zodyağın en affedici burçlarını inceleyeceğiz. Bu burçlar sevdikleriyle asla küs kalamıyor!

Bu burçlar asla küs kalamıyor

Her insan hayatında hata yapma eğilimi içerisinde olmaktadır. Yaşanan olaylar bazı durumlarda hata olurken bazı durumlarda yanlış anlaşılma ya da anlaşılamama gibi durumların meydana gelmesine neden olmaktadır. Günlük hayat içerisinde bu ve bu gibi durumların oluşması kişilerin birbirleriyle anlaşmaları noktasında çeşitli problemlerin oluşmasına neden olurken, bazı burçlar karşılarındaki insanla küs olsalar dahi karşı tarafın küçük bir adım atmasından sonra direkt olarak barışma eğilimi içerisinde oluyorlar. Küs kalmayı beceremeyen ve kindar özelliği bulunmayan burçları şu şekilde sıralayabiliriz;

Balık burcu

20 Şubat – 20 Mart tarihleri arasında doğan ve su grubuna mensup olan kişiler balık burcudur. Balık burçları genel özellikleri itibarıyla duygusal tavırlarıyla ön planda olmaktadır. Balık burçları hayat içerisinde çok daha duygusal yönleriyle var olurken, balık burçlarının anlık olarak depresyona girdiğini gözlemlemek fazlasıyla mümkündür. “tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok” sözünün tam manasıyla karşılığı olan balık burçları, herkes için her zaman iyi düşünceler içerisinde olmaktadır. Balık burçlarının kendi içerisinde yaşadıkları bir hayatları bulunurken, hayal güçleri fazlasıyla güçlüdür. Bu özelliği dolayısıyla gerçek yaşamda çok fazla rasyonel kararlar veremeyen balık burçları yaşadıkları kalp kırıklıklarını unutabilir ve affedici olabilmektedirler. Nahif tavırlarıyla kin tutamayan balık burçları, arayı birileriyle bozmayı çok fazla sevmemektedirler.

Oğlak burcu

22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasında doğan ve toprak grubuna mensup olan kişiler oğlak burcudur. Oğlak burçları genel özellikleri itibarıyla her zaman kendi isteklerinin olmasını arzu eden ve kendi dilediği olmadığında büyük ölçüde oyun bozan olan kişilerdir. Kendi düşüncesini karşı tarafa kabul ettirebilmek için büyük bir mesai harcaması içerisinde olan oğlak burçları, bazı durumlarda çekilmez olabilmektedir. İnatçılığı dışında oldukça iyi kalpli bir insan olan oğlak burçları, sevecen ve sadık insanlardır. Yedirmeyi ve içirmeyi fazlasıyla seven oğlak burçları, hayatlarında bulunan insanlara büyük ölçüde değer vermektedir. Kibar ve sağlam bir karaktere sahip olan oğlak burçları, küslükten yana olmazken konuşmayı ve her şeyi konuşarak çözümlemeyi ister. Bu durum itibarıyla da çok fazla kindar kişiler oğlak burçları değillerdir.

İLGİLİ MAKALE  Kıskaçlığı ile saç baş yolduran burçlar açıklandı (Kaynak: soru.com.tr)

İkizler burcu

21 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan ve hava grubuna mensup olan kişiler ikizler burcudur. İkizler burcu genel özellikleri itibarıyla hayatın merkezine her zaman kendisini koyan ve insanlara çok fazla değer verme eğilimi içerisinde olmayan kişilerdir. Bugün onları mutlu eden herhangi bir olay, yarın aynı ölçüde mutlu etmemektedir. Bu özellikleri dolayısıyla da çoğu zaman gelgitli davranışların yaşanmasına neden olan ikizler burcunun dengesiz lakabı da buradan gelmektedir. İletişim yönü ve beceresi fazlasıyla geniş olan ikizler burcu, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi fazlasıyla severler. İnsanlarla konuşmayı fazlasıyla seven ikizler burcu, kişilerle küs kalmayı çok fazla sevmezler. İnsanlarla yaşanılan problemleri her zaman çözmek isteyen ikizler burcu, iletişimin her şeyin çözümleyebileceğine inanmaktadır. Küs kalmak ve kin beslemek ikizler burcu için çok mümkün olmayan durumlardan bir tanesi olurken, ikizler burcu affedici özellikleriyle ön planda olan burçlar arasında yerini almaktadır.