Ülkemizdeki artan enflasyon oranları ve dolar kuru nedeni ile teknolojik cihazları satın almak oldukça zorlaştı. İnsanlar da kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve sosyal medyada rahatça dolanabilmek için daha orta ve alt segment akıllı telefonlara yönelmeye başladı. Türkiye’nin dolar kuru nedeni ile akıllı telefon fiyatları uçmuş durumda. Ancak halen 2500 TL gibi oldukça düşük sayılabilecek seviyelerin altında akıllı telefonlar satın alabiliyorsunuz. Tabii ki de bu akıllı telefonlardan çok da iyi özellikler beklememelisiniz. Çünkü bu fiyat bandının altında satılan akıllı telefonlar, genellikle alt segment akıllı telefonlar oluyor. Gelin hep birlikte 2500 TL altında satılan akıllı telefonları inceleyelim.

2500 TL ve altındaki akıllı telefonlar

Ülkemizdeki teknoloji ve özellikle akıllı telefon fiyatları artmış olmasına rağmen, 2500 TL seviyesinin altından da akıllı telefon satın alınabilmektedir. Bu telefonların hemen hemen hepsi alt segment akıllı telefon modelleri olup, özellik olarak çok üst düzey performans beklemek hata olur. GÜnümüzde Xiaomi, Apple ve Samsung gibi pazar payı büyük olan markaların akıllı telefon modelleri ile şimdi sayacağımız bu akıllı telefon modellerini kıyaslamak imkansız. Çünkü bu tür iyi markaların alt segment telefonlarının bile en ucuz fiyatı 3000 ila 3500 TL arasında değişmektedir. Belki de daha fazla. Gelin hep birlikte ülkemizde 2500 Tl altında satışı gerçekleşen nadir akıllı telefon modellerini inceleyelim.

Vestel Venüs e5

Damla ekran tasarıman sahip olan Vestel Venüs e5 modeli, 6,1 inç boyutunda bir ekrana sahiptir. 2019 yılında piyasaya sürülen bu akıllı telefon modelinin 3 GB boyutunda bir RAM belliği bulunmaktadır. 32 GB dahili hafızaya sahip olan Vestel Venüs e5, 3400 mAh batarya kapasitesine sahiptir. Vestel Venüs e5 modelini detaylı bir şekilde incelemek ve satın almak sitiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz.

Reeder P13 Blue Max L 2021

Reeder P13 Blue Max L 2021 akıllı telefon modeli yine ülkemizde satışı gerçekleşen alt segment akıllı telefon modelleri arasında yerini almaktadır.r Genellikle Reeder markası, daha düşük bütçelere sahip olan kişiler için akıllı telefon modeli üreten bir marka olarak karşımıza çıkmaktadır. 64 GB dahili hafızaya sahip olan bu akıllı telefon modeli, adından da anlaşılacağı gibi 2021 yılında piyasaya sürülmüştür. Bu akıllı telefon modelini satın almak ve detaylı bir şekilde incelemek istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz. 

İLGİLİ MAKALE  Nokia müjdeyi verdi! İşte Nokia'nın yeni gözde ürünleri

Casper Via E4

Casper, uzun yıllardır ülkemizde akıllı telefon satışı gerçekleştirmektedir. Bu akıllı telefonlar ise genellikle düşük bütçeli olan kişiler için hazırlanmaktadır. Casper Via E4 modelinin 3 GB ram ve 64 GB dahili hafızası bulunmaktadır. Bununla birlikte 4000 mAh bataryaya sahip olan bu akıllı telefon modeli, sınıfına göre çok daha iyi bir batarya performansı sunmaktadır. Ayrıca 6,09 inç boyutunda bir ekrana sahip olan Casper Via E4 akıllı telefon modeli, Full HD bir ekrana sahiptir. Ön kamera konusunda da başarılı bir akıllı telefon modeli olan Casper Via E4 modelini detaylı bir şekilde incelemek ve satın almak istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz.

Doogee X95

Doogee X95 modeli de tam bir alt segment telefon modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu akıllı telefon modeli, kendi sınıfının iyi modellerinden biridir. Segmentine göre iyi bir kamera performansı sunan Doogee X95, 4350 mAh gibi sınıfına göre çok yüksek bir batarya kapasitesi sunmaktadır. Ayrıca su geçirmez özellikle 6,52 inç boyutundaki ekranı ile oldukça büyük bir akıllı telefon modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Doogee X 95 modelini detaylı bir şekilde incelemek ve satın almak istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz.