Günümüz teknolojisinde akıllı telefon üretimi yapan markaların sayısı her geçen gün artıyor. Model alternatifinin fazla olmasıyla birlikte kullanıcıların merak ettiği bazı sorular bulunuyor. Akıllı telefon satın almak isteyen kişiler hem uygun hem de kaliteli modelleri araştırıyor. Günümüz piyasasında yüksek özellikli telefonların fiyatları yüksek olsa da her bütçeye uygun akıllı cihazlar da bulunuyor.

Birbirinden farklı marka ve model cihazlar, sunduğu fiyat performans özellikleri ile birlikte kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 1500 ve 2000 TL arasındaki akıllı cep telefonları yeni nesi özellikleri ile farklı tarzlara hitap ediyor. Siz de kendi bütçenize uygun telefonları inceledikten sonra güzel bir cihaza sahip olabilirsiniz.

1500 ile 2000 TL Arası Akıllı Telefonlar Nedir?

Teknoloji alanında önemli gelişmeler yaşansa da teknolojiyi yakından takip etmek için bir hayli masraf yapılması gerekiyor. Fiyatların her geçen gün artmasıyla birlikte belirli bir bütçeye sahip olan kişiler, yeni model cihazları satın almakta zorlanabiliyor. Fiyat skalasının oldukça geniş olduğu kategorilerden biri olan akıllı cep telefonu kategorisinde birçok farklı ürün bulunuyor.

Her ne kadar piyasa yükselmiş olsa da düşük bütçeli ve kaliteli cep telefonları da vardır. İnternet üzerinden 1500 ile 2000 TL arası akıllı telefonlar hakkında araştırmalar yapan kullanıcılar için öne çıkan farklı modeller vardır. Siz de içeriği takip ederek kendinize uygun bir akıllı telefon bulabilirsiniz.

2000 TL Altı Akıllı Telefon Modelleri

Ucuza akıllı telefon almak isteyen kullanıcıların bilmesi gereken bazı hususlar vardır. Fiyat performans dengesine dikkat ederek kaliteli ürünü uygun fiyatlara satın almak mümkündür. 2000 TL altı akıllı telefonlar söz konusu olduğunda farklı tarz ve ihtiyaçlara uygun ürünleri bulabilirsiniz.

Bu noktada satın alacağınız marka ve modele karar vermeniz gerekiyor. Günümüzde Samsung, Asus ve Realme gibi tanıdık markalar, düşük bütçeli telefon isteyenlere özel modelleri satışa sunmaya devam ediyor.

2000 TL altındaki bazı telefon modelleri şu şekildedir;

  • Realme C3i,
  • Samsung Galaxy M11,
  • Asus Zenfone Max Pro,
  • Huawei P20 Lite,

Belirtilen marka ve model cihazların yanı sıra düşük bütçeli kullanıcılara uygun farklı modeller de vardır. Siz de çeşitli cihazları inceledikten sonra kullanacağınız akıllı telefona karar verebilirsiniz. Akıllı telefon modelleri ve özellikleri hakkındaki detayları inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

İLGİLİ MAKALE  2500 TL ile hangi telefon alınır? En ucuz akıllı telefonlar

İzleyin: 1.500 – 2.500 TL arası satın alınacak en iyi telefonlar! – 2021

Huawei Y7 Pro Dual Sim

Dünyadaki popüler akıllı telefon üreticilerinden biri olan Huawei, farkı bütçelere uygun cihazları üretmeye devam ediyor. 1500 ve 2000 TL arasındaki kaliteli modellerden biri olan Huawei Y7 Pro isimli cihaz, 4 GB RAM belleği ve 512 GB destekli artırılabilir hafıza özellikleri ile dikkat çekiyor. Yüz tanıma özelliği, çift hat ve geniş ekran gibi ön plana çıkan içerikleriyle beğeni kazanan cihaz, düşük bütçeli kullanıcılar için ön plana çıkıyor.

Asus Zenfone Max Pro

Asus Zenfone Max Pro

Teknoloji markaları söz konusu olduğunda aklınıza ilk gelen markalardan biri de Asus olacaktır. Uzun yıllardır bilgisayar, akıllı telefon ve tablet gibi farklı tür cihazların üretimini yapan marka, fiyat performans söz konusu olduğunda ön plana çıkar. Markanın düşük bütçeli kullanıcılara özel ürünlerinden biri olan Zenfone Max Pro, 64 GB depolama hafızası ile dikkat çekiyor 500 mAh bataryası ile oldukça dayanıklı bir cihaz olan Max Pro modelinde Snapdragon 636 yonga seti bulunuyor. Ortalama 1400-1500 lira arasında satışa sunulan cihaz, hem kalitesi hem de uygun fiyatıyla ilgi çekiyor.

General Mobile GM 10

General Mobile GM 10

Popüler teknoloji markalarından biri olan General Mobile, düşük bütçeli kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış birçok farklı akıllı telefon modeliyle öne çıkıyor. Genel olarak piyasanın altındaki fiyatlarla satış yapan marka, uygun fiyatlara telefon araştıran kullanıcılar için önemli bir alternatiftir. Markanın GM 10 isimli cihazı da kalite ve uygun fiyatı bir arada bulmak isteyenlere özel bir akıllı telefon modelidir. Geniş açılı kamerasının yanı sıra 3 GB RAM ve 4000 mAh batarya gücü gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Yüz tanıma ve parmak izi gibi birçok özelliği bulunan cihazın fiyatı ortalama 1800 Lira seviyesinde bulunuyor.

Meizu Note 8

Meizu Note 8

İLGİLİ MAKALE  Telefonunuzda 33'ü tuşlarsanız ne olur? Hayatı kolaylaştıran gizli kodlar (Kaynak: soru.com.tr)

Fiyatı 2000 Lira seviyelerine yaklaşmış olsa da üst düzey özellikleri ile kullanıcıları kendine hayran bırakan Meizu Note 8, ön plana çıkan cihazlar arasında yer alıyor. Üretim sırasında akıllı cihaza eklenen güzelleştirme algoritması, fotoğraf çekimlerinizi kusursuzlaştırmayı başarıyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızasıyla birlikte dikkat çeken cihazın ekran çözünürlüğü ise 1080 x 2160 boyutlarındadır. 3600 mAh batarya gücü ile diğer cihazlara göre düşük bir pil gücüne sahip olsa da diğer özellikleriyle özel bir deneyim sunuyor.

Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7

Düşük bütçeli bir telefon almak ve üst düzey markaları tercih etmek isteyenler için Samsung markasının farklı cihazları ön plana çıkıyor. Ortalama 1700 TL satış fiyatıyla adından sıkça söz ettiren Samsung Galaxy A7, ultra geniş ve yüksek çözünürlüklü kamera özellikleriyle beğeni kazanıyor. 3 GB RAM belleği ve 3600 mAh batarya gücü gibi özellikleri olan cihazı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Geniş özellikli bir telefon satın almak isteyenlere önerilebilecek olan cihazda parmak izi, Samsung pay ve pro aydınlatma gibi özellikler de bulunuyor.

1500 TL 2000 TL Arası Telefon Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yüksek akıllı telefon piyasasında daha uygun bir cihaz satın alırken çeşitli hususlara dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Bahsedilen telefon modellerinin yanı sıra belirlenen fiyat skalasına uygun birçok cihaz vardır. Cihazlar arasında karşılaştırma yaparak hem uygun hem de kaliteli akıllı telefon modelini rahatlıkla bulabilirsiniz. İstediğiniz özelliklere sahip olan bir cihazı satın almanız uzun ömürlü kullanım avantajı sunacağından dolayı daha avantajlı olacaktır.