Volkswagen, 2022 model Lamando modelini tanıttı. Alman otomobil üreticisi Volkswagen, Çin’de yaptığı lansman ile 2022 model Lamando modelini görücüye çıkarttı. Bu model yalnızca Çin’de satıla sunulacak. Bu yüzden Türkiye fiyatları resmi olarak bulunmamaktadır. Ancak tasarım detayları ile oldukça beğeni toplayan 2022 model Volkswagen Lomando, kaslı yapısı ile dikkat çekmektedir.

2022 model Volkswagen Lomando L modeli, Çin pazarına özel olarak Çin’de üretilmektedir. Ancak Türkiye pazarına girerse, oldukça ilgi çekeceğini söyleyebiliriz. Özellikle teknik ve motor özellikleri, gözleri kamaştırmakta. Ayrıca yapılan lansmanda da lansmana katılanlar tarafından, 2022 model Volkswagen Lomando L oldukça beğenildi. Çoğu otomobil üreticileri, bazı otomobil modellerinin üretimini durdurdu. Ancak durdurulan otomobil modelleri yerine, yeni modeller üretiliyor ve satışa sunuluyor. Volkswagen Lomando L modeli de bu sınıfta bir otomobildir.

2022 model Volkswagen Lomando L modelinin tasarım detayları nedir?

2022 model Volkswagen Lomando’nun tasarımına baktığımızda, arka kısmında Volkswagen’in elektrikli araç ailesinin şerit farları kullandı. Bunun yanında da aydınlatılmış logo, 2022 model Lomando’yu oldukça ilgi çekici kılmakta. Volkswagen Lomando, çin pazarındaki Volkswagen Jetta diyebiliriz. Çünkü gerek tasarımı ve gerek teknik detaylarıyla Volkswagen Lomando, Volkswagen Jetta’nın izlerini taşıyor.

Jant kısmına bakacak olursak da eğer, 18 inçlik çelik jantlar ile oldukça karizmatik bir görünüme kavuşan 2022 model Lamando, arka taraftaki stop lambaları ile bize Peugeot 508 modelini anımsattı. 2022 model Volkswagen Lomando’nun iç tasarımını Golf 8 modeline benzetsek bile bazı farklılıklar mevcut. Bu farklılıklardan en dikkat çekeni ise bitişik ekran tasarımıdır. Ayrıca gösterge paneli de bu farklılıklar arasına girmektedir.

Bütün bunların dışında ise 2022 model Volkswagen Lomando’nun havalandırma detayları da oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca 2022 model Lomando’nun ses sistemini de Beats üstlenmiştir. Bunun yanı sıra sunroof ile Volkswagen Lomando, gözleri kamaştırmakta. Elektrikli ön koltukları sayesinde de kendi isteğinize bağlı olarak koltuk ayarı yapabiliyorsunuz. Ayrıca profil ekleyerek de aracı kim kullanıyorsa, 2022 model Lomando’da bulunan elektrikli koltuklar önceden belirleyeceğiniz ayarlara geçmektedir.

2022 Model Volkswagen Lomando L modelinin motor özellikleri nedir?

2022 model Volkswagen Lomando’nun motoru 150 beygir güç üretebilmekte. Bunun yanında da 250 Tok güç üretebilen bu motor, 1,4 litrelik TSI üniteye sahiptir. Önden çekişli olan 2022 model Volkswagen Lomando, 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman sayesinde üretilen gücü ön tekerleklere iletmekte.

İLGİLİ MAKALE  Türkiye'nin en ucuz arabalarından biri olacak Volkswagen Gol'ün fiyatı belli oldu. 190 bin TL'den satışa sunulacak

2022 model Volkswagen Lomando’nun 0’dan 100 kilometre hıza ulaşması, yaklaşık 8,5 saniye sürmektedir. Ayrıca bu aracın hız sınırı da 220 kilometredir. Bu hız sınırı ise araç yazılımı ile belirlenmiştir. İleriki zamanlarda ise 2022 model Volkswagen Lomando’nun 2,0 TSI motor seçeneği de satışa sunulacak. Ancak ilk başta sadece 1,4 TSI motorlu seçeneği satışa sunulacak. Önümüzdeki bahar aylarında bu aracın satışı yapılacağı düşünülüyor.

Volkswagen Lomando L 2022’nin fiyatı ne kadar olacak?

Türkiye pazarında satışa sunulmayacak olan 2022 model Volkswagen Lomando modeli için 40.000 euro gibi bir fiyat belirlendi. Ancak bu iddia sadece söylenti. Alman otomobil üreticisi Volkswagen tarafından resmi bir açıklama henüz yapılmadı.