Kadın erkek herkesin mutlaka bir sevgilisi olmuştur. Bazı kişilerin birden fazla sevgili olsa da ilk sevgililer hayat boyu unutulmaz. Özellikle sevgililiğin ilk dönemleri insanların hayatlarının en güzel yılları olarak kabul edilir. Hele bir de değişik bir tanışma hikayesi var ise hiç akıldan çıkmaz ve defalarca kez anlatılır. Tanışma süresi, açılma anı ve sevgililiğin ilk yılları film gibi geçer ve çiftlerin ayakları yere basmaz.

Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

Erkeklerin Sevdikleri Kıza Açılma Yöntemleri

Erkekler sevdikleri veya hoşlandıkları kızın yanlarında elleri birbirine dolaşır. Kalp atışları hızlanır ve ne yapacaklarını bilmezler. Açılıp aşklarını itiraf edene kadar da bu davranış devam eder. Fakat açılmak onlar için hiç de kolay değildir. Özellikle ilk sevgililer için bu zor bir süreçtir. Bu süreçte defalarca kez açılmak için hazırlanan erkek çoğu kez cesaret edemeyip ertelemek zorunda kalır. Er ya da geç erkek aşkını itiraf eder. Bunun için de sevdiği kızı etkileyecek bir teklif hazırlar.

Bu teklif ve açılma yöntemlerinden bazıları aşağıdaki gibidir;

  • Etkili bir mektup
  • Sürpriz bir teklif
  • Güzel bir şiir
  • Arkadaşça yaklaşma

Bu yöntemler erkeklerin en fazla açılma yöntemlerinden bazılarıdır. Genellikle de kızların hoşlanacağı yöntemlerdir.

Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

Etkili Bir Mektup

Mektup uzun yıllardır sevgililer arasındaki iletişimi sağlayan en önemli bir araçtır. Son yıllarda telefon ve internetin gelişmesi ile yerini mesajlara bıraksa da mektup romantikliğin simgesidir. Eskiden sevgililer mektup yazmak için renkli ve kalp desenli mektuplar alırdı. Bu mektuplara içlerini döken aşıklar hızlı bir şekilde mektubu sevdiklerine ulaştırırdı. Şimdilerde de mektuba aşkını döken erkekler bu mektupla içlerini sevgililerine açarlar. Birçok kız bu romantikliği çok etkili bularak kayıtsız kalmaz.

Sürpriz Bir Teklif

Kadınlar her dönemde sürprizlerden hoşlanmıştır. Sürpriz yapılan kadınlar daha neşeli ve mutlu olurlar. Hele bir de hediyeli bir sürpriz olursa kadınlar daha çok mutlu olurlar. Erkekler sevdikleri kıza açılmak için uygulayacağı yöntemlerden biri de bu olabilir. Güzel bir mekanda açılmak için küçük bir hediye ve içerisinde bir not ile sevgilinize açılabilirsiniz. Bunun dışında okulda veya iş yerinde de küçük sürprizlerle sevdiğiniz kızın kalbini kazanabilirsiniz. Veya sürpriz bir arkadaş ortamında aniden ona açılarak cesaretinizi gösterebilir, kalbinizden geçenleri yansıtabilirsiniz.

Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

Güzel Bir Şiir

İnsanlar şiir ile kalbinden geçenleri yansıtabilirler. Şiir içindeki duyguları dışa vuran en iyi yoldur. Birçok şair bu bilinçle çok güzel şiirler yazmıştır. Siz de eğer şiir yazma yeteneğiniz gelişmiş ise kalbinizden geçen duyguları şiir yolu ile yansıtabilirsiniz. Eğer şiir yeteneğiniz gelişmemiş ise başka bir şairin şiirini kullanarak sevgilinize açılabilirsiniz. Bunun için şiiri yüzüne karşı okumanıza gerek te yoktur. Güzel bir kağıda yazarak ta sevgilinize ulaştırabilirsiniz. Şiirin içinde bulunan yoğun duygu sevdiğiniz kızı mutlaka etkileyecektir.

İLGİLİ MAKALE  İbrahim Tatlıses'in sevgilileri ve hayatına giren kadınlar (Kaynak: soru.com.tr)

Arkadaşça Yaklaşma

Erkeklerin en iyi açılma yöntemi arkadaşça yaklaşmaktır. Arkadaşça sevdiğine yaklaşan erkekler belli bir zaman içerisinde sevdiği kızı daha iyi tanımış olur. Ayrıca kızın da onu tanımasını sağlar. Eğer sevdiği kızın da ilgisi varsa zaman içerisinde yakınlaşmalar başlayacaktır. Bu yöntem ile birbirlerini daha iyi tanıyarak daha bağlı olurlar ve yanlış tanıma olasılığı azalır.

Sevdiğin kıza açılma için kullanıcıların önerileri

  • Direkt onun yüzüne karşı hoşlandığını söyle.
  • Kızın neyi sevip neleri sevmediğini öğren, ona göre oyna işi iyice ilerlet sonra da sevdiği şeyleri yaparak iyice yanaşırsın zaten sonrası kızın tepkilerine göre gelişir.
  • Kesinlikle doğal olarak seviye atlatın ilişkinize. Sakın ama sakın adını koyma ilk başta sonra yapmacık hareketler içinde boğulursunuz ikiniz de.Kış geldi sayılır dışarıda üşütme kızı, sevdiğin bi mekana davet et ama gerçekten sevip kendini rahat hissettiğin bi yer olsun. O da razıysa zaten olaylar kendiliğinden gelişir.Bi bakmışın tektaş bakıyosun kıza:p
  • Kız zaten seni sevse sana açılacak ortamı fırsatı sunar.
  • Telefon numarasından yürüyebilirsin,Whatssapp’dan sorarsın daha iyi olur.Utanılacak bir şey yok onu aşman gerek.
  • Her şeyi göze alarak konuşmalısın bu şekilde içinde hep keşkeler olur.
  • Açık açık gevelemeden net bir şekilde söyle içinden geldiği gibi terslerle terslesin başka kız mı yok.
  • Arkadaşım bu konuda biraz cesur olucaksın en azından içinde kalmaz yani bende zamanında utangaçlığımdan çok kaybettim ama pişman olursun benden söylemesi.
  • Ortamına dahil ol. Onun tesadüf olarak tanımlayacağı çoğu zamanda ona denk gel ama bilinçli olduğunu fark etmesin. Onu etkilemek için ekstra çaba sarf etme. Çünkü bir süre sonra o çabayı bıraktığında kız da seni bırakır. Kendin ol kısaca bu süreçte. Ardından kıza açıl. O sürede beğendiyse seni, sen olan seni, kabul eder.
  • Öncelikle acele etme mümkünse ilk önce ortak arkadaşınız varsa o ortak arkadaşınız sayesinde aynı ortamda bulun nelerden hoşlandığını hobilerini öğren birlikte okul çıkışı bişeyler yapın tabi ilk başlarda ortak arkadaşınızda olacak iyice tanıyınca kızı artık 2. Aşamaya geçebilirsin.
  • Kızın ilgisini çekersen zaten o kendiliğinden yakınlaşır. Ama abartmadan ve gizemli davranışlarınla merak uyandırarak yapmalisin bunu. Ne yaparsan yap içinden geldiği gibi ol, yoksa o işten hayır gelmez.
  • Kızın da senden hoşlandığını hissediyorsan ve kız bu yönde hareketler sergiliyorsa açılmalısın. Ama aksi halde zor bir duruma sokabilirsin kendini.
  • Sevdiğin kızla direk olarak git konuş. kadınlar cesur ve özgüvenli erkeklerden hoşlanırlar.
İLGİLİ MAKALE  Rüyada sevgiliden ayrılmak ne anlama gelir? Rüyada sevgiliden ayrılmanın tabiri (Kaynak: soru.com.tr)