Rüyalar, bilinçaltımızın bize oynadığı oyunlar olabildiği gibi bazen gelecekten de haber verebilir. Rüyalara büyük anlamlar yüklenir ve rüya gören kişi uyanınca hemen rüyasının yorumunu araştırır. Pek çok insan rüyasında kendisini kedinin tırmaladığını görür. Rüyada bir kedinin kendisini tırmaladığını gören rüya sahibi, kendisi ve çevresindeki kişilerle ilgili gerçek olmayan birtakım inançlara sahiptir demektir. Olumlu ya da olumsuz demek için rüyaların detayının bilinmesi gerekir ancak rüyada kedi tırmalaması görmek genel anlamda yanlış yargı ve düşüncelere sahip olmak diye yorumlanır. İşte rüyada kedi tırmalaması görmenin yorumu.

Rüyada kedi tırmalaması ne anlama gelir?

Rüyada bir kedinin kendisini tırmaladığını gören rüya sahibi, kendisi ve çevresindeki kişilerle ilgili gerçek olmayan birtakım inançlara sahiptir demektir. Çok koruyucu olan rüya sahibi,  doğru olmayan ve gerçeği yansıtmayan inançlar taşıyordur ve bunlardan kurtulmasının habercisi olarak bu rüyayı görmüş demektir. Rüyasında kendisini kedi tırmaladığını gören kişi, bu düşüncelerin yanlışlığının farkındadır ve bilinçaltında taşıdığı bu düşünceler nedeniyle bu rüyayı görmüş olabilir. Bu kişi, kendisine hiç inanmıyor ve mükemmel olmak istediği halde mükemmel olmadığını düşünüyor demektir. Rüyasında kendisini kedinin tırmaladığını gören rüya sahibi, bu yargıları bir kenara bırakmalı ve bu düşüncelerden acilen sıyrılmalıdır. Bir rüyada kedi tırmalaması görmek dengesiz bir yanılsamayı veya yanılgıyı temsil eder. İnandığımız, imkansız, aşırı veya korkutucu şeyleri temsil eder. Rüyada kedi tırmalaması görmek, gerçekle bir bağ kopukluğu olarak açıklanabilmektedir.

Rüyada kedi kovalamak ne anlama gelir?

Rüyada kedi kovalamak, kedi tırmalamasına benzer bir anlam taşır. Rüyada kedi kovaladığını gören kişinin hayatla ilgili değişmez ve olumsuz yargıları vardır. Rüyada kedi kovaladığını gören kişi hayatta başarıya ulaşamadığını ve asla ulaşamayacağı inancını taşır. Bu rüyayı gören rüya sahibi, iyilik yapan ve herkese iyi niyetle yaklaşan biridir. Bu kişi, bu özellikleri nedeniyle gelecekte de iyiliklerle karşılaşacaktır.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir?

Rüyada kedi görmek, kişinin bilinçaltında yaşamış olduğu karmaşık düşünceleri yansıtır. Rüyada kedi görmek pek çok farklı anlama çıkar ancak genel hatlarıyla bakılacak olursa, rüyada kedi görmek bir dönüm noktasında olmayı sembolize eder. Rüyada görülen kedi aslında ikilemde olunan konularla ilgili net bir cevap olarak görülür. Kediler çok karakterli hayvanlar olduklarından size rüyanızda yol göstermeleri de muhtemeldir. Rüyada kedi görmek yenilenmeyi ve yeni başlangıçlara yelken açmayı temsil eder. Rüyada görülen kediden korkmak, hayatta yaşanacak değişimlerden de korkmayı, kediyi sevmek ve ona yaklaşmak ise değişimlere açık olmayı ve yakın zamanda yaşanacak güzel değişimleri haber verir. Değişimden korkan biri iseniz hayatta değişimlerden korkmamanız ve bu değişimlere açık olmanız gerekir. Yeni bir yol çizmeniz ve kendinizi yeni başlangıçlara açmanız gerektiğinin habercisi olan bu rüya aslında büyük bir mesaj niteliği taşır. Bu değişimler hayat için olumlu yollar çizer.

İLGİLİ MAKALE  Rüyada sünnet olmak tabiri

Rüyada beyaz kedi görmek ne anlama gelir?

Kediler genel anlamda kadınsal sezgiyi ve kadınlıkla ilgili durumları sembolize eder. Rüyasında kedi gören kişi olağan dışı birisidir ve başkalarına benzemez. Rüyayı gören, kedilerin kendisi için ne anlama geldiğini düşünmelidir. Bir kadın rüyasında kedi gördü ise ve bu kedi beyaz bir kedi ise, o kadının kafasının karıştık olduğu ve birçok alanda kararsız olduğunu belirtir. Rüyayı gören kişi bir erkekse, hayatında olan kadın ona bir yanlış yaparak onu terk edecek ve o kişi hayatına sonradan giren her kadına bu kadından aldığı darbeyi hatırlayarak yaklaşacaktır.