Bazı burçlar olaylara karşı edindikleri sert tavır, sinsi düşüncelerle diğer burç ve karakterlerden kendilerini soyutlamayı çok iyi bilirler. Bu burçlar oldukça insanın aklına gelmeyecek problemleri kafalarında kurup ardında kurarak hayatlarını yaşamaktan zevk alırlar. Esasında bakıldığında hepimizin çevresinde bu tarz insanlar bulunmaktadır. Ne düşündüğünü ne yaptığını asla tahmin bile edemeyeceğiniz burçları sizin için derledik. İşte buluttan nem kapan o burçlar…

Sinsilikle markalaşan o burçlar

Gök bilimi her zaman en güzelleri ya da en şanslıyı bu yıl zengin olacak kişileri söylemez. Bazı durumlarda da çevremizde bizzat olan yakından tanıdığımız içten içe sinirlendiğimiz o insanları deşifre etmek için vardır. Burçlar karakterimizi oluşturan adeta yapı taşlardan bir tanesidir. Karakterimizi oluşturan bu yapı taşları, sosyal hayatımızı, aile hayatımızı kötü de olsa iş hayatımızın etkilenmesine neden olur. Kimliğimizi oluşturmakta yardımcı olan burçların, insan davranışları açısından onaylanmadığı bazı durumlar da mevcuttur. Bazı kimseler, olaylara karşı adeta gardlarını takınır ve gelebilecek tüm hamleleri hesaplayarak hayatlarını bir düzenek içerisinde yaşamaktan zevk alırlar. Bu durum o kimselerin kimliklerine işlediği için herhangi bir şekilde kötü hissetme durumu yaşamazlar. Gözlem ve araştırma sonuçlarına bakıldığında bu tarz insanların hep bu üç gruba ait olduğu saptanmıştır. Dolayısıyla da bu burçların tanımının; sinsi, içten pazarlıkçı, kurnaz gibi adledilmesine neden olmuştur. Biz de kimliklerine işleyen bu üç burcu sizler için derledik. İşte şeytana bile pabucunu ters giydirebilecek kapasitede olan o üç burç…

Terazi:

21 Eylül ve 21 Ekim tarihleri arasında doğan kimseler terazi burcuna mensuptur. Terazi burçları, dengeli gibi gözükseler de büyük bir medcezirin içerisinde olan burçlardır. Anları anlarına ya da söyledikleri söylediklerine tutmasa da her daim kendi fikirlerinin ve düşüncelerinin doğru olduğu kanaatindedirler. Her konuda mutlak bilgileri olmalarının yanı sıra her konu da ki mutlak bilgileri onlara göre en doğrudur. Herhangi bir konunun uzmanından ziyade onların yaşam düşünceleri çok daha önemlidir. Genellikle tüm diyaloglarına başlamadan evvel kendi kafalarında belli başlı senaryo kurarak konuşmaya dahil olurlar. Kurdukları bu senaryo da karşı tarafın yöneltebilecekleri tüm soruları ilk önce kendilerine sorar akabinde bir güzel cevaplarlar. Bu durumlarıyla da ilgili kendilerine ‘hazır cevap’ imgeci koymaya bayılırlar. Sorunlara karşı, çözümden ziyade sorunları kendi üzerinden başkalarına devretmeyi çok iyi bilir ve çok iyi uygulayan terazilerin, ağızları da oldukça iyi laf yapar. Güzel diksiyonu sert mizaçlarıyla büyük bir manipüle merkezidir.

İLGİLİ MAKALE  Bu '3 burca' çok dikkat! Onları bir daha tanıyamayacaksınız

Oğlak:

22 Aralık ile 20 Ocak arasında doğan burçlar aralık burcu olurlar. Oğlak burçları inatçı olmalarıyla meşhur olan burçlar arasındadır. Oğlak burçlarının ele veren en büyük sıkıntıları, her konu olmasa da konu üzerinde düşünceleri varsa mutlak onların söyledikleri doğru kabul edilmelidir. Doğrusu yanlışı yoktur. Oğlak burcu ne düşündüyse o doğrudur ve konu kapanmıştır. Tekrardan bir tartışma içerisine girmeye gerek dahi yoktur. Söyledikleri şeyi diretmeyi çok severler ve bu diretme için de öyle matah bir efor sarf etmezler. ‘Ben böyle yapacağım’ şeklinde cümle kurup, uygulamaya koyulurlar. Onların doğrularının üzerine herhangi bir doğru söylemek mümkün değildir. Çok fazla konuşmayı, gereksiz diyaloglar içerisinde bulunmayı sevmeyen oğlaklar az ve öz konuşmalarıyla algı yönetme konusunda iyidirler. Bu halleri de onları sinsi yapan etmenler arasında yer alır. Bir kişi onlara yanlış yapmaları durumunda, ilk önce öcünü alır içini rahatlatır ardından da büyük bir kin beslemeye koyulurlar. Kalpleri yumuşamaz oğlak burçlarının, yapılanı mezara kadar unutmaz. Dolayısıyla sabır sınırları da yüksektir. Sabırla, ince ince işlerler ve tüm senaryoyu uygulamaktan zevk alırlar.

Akrep:

23 Ekim ile 22 Kasım arasında doğan insanlar akrep burcuna mensup olurlar. Akrep burçlarının bilinen en iyi özellikleri. Karşınızda saatlerce konuşsanız da akrep burcu çoktan, ne düşüneceğini hatta ne söyleyeceğini planlamıştır. Fikrinden döndürmek zordur akrepleri. Gerekli ya da gereksiz inatçılıkları tartışılsa da yorduğu dönemlerin çok olduğu bilinmektedir. Kendi söylediklerinin değer vermesine çok önem verirken, karşısındaki insanın düşüncesine aynı doğrultuda önem vermezler. Sosyal yaşamlarında ve ikili ilişkilerde ben egomanyasına çok düşerler. Bencil tavırlarının yanı sıra, gereksiz bir korumacı tavırları da bulunur bu burçların. Kendi üzerlerine kalan tüm sorunları bir başkasının üzerine yıkayarak, sorunlardan kurnazca kaçmasını çok iyi bilirler. Kurnaza yatak bu burçlar, dünyanın en iyi en dürüst insanı rolüne de çok kolay girerler. Kendilerini bu konuda uzmanca yanılmayı çok severler.