Burçlar, insan hayatında oldukça önemlilerdir. İnsanların karakterlerinde büyük bir etkisi bulunan burçlar, karakter konusunda adeta referans verirler. Kimi burçlar sakin, kimileri sinirli, kimileri inatçı, kimileri kıskanç, kimileri sosyal kimleri ise sinsidir. Bu yazıda bahsedilecek karakteristik özellik ise sinsiliktir. Herkesin hayatında karşılaştığı ve zarar gördüğü sinsi insanlar olmuştur. Bu insanların söyledikleri ve yaptıkları öylesine farklıdır ki, yaşayanı büyük hayal kırıklığına uğratırlar. İşte uzak durulması gereken, ne yapacağı hiç belli olmayan en sinsi burçlar.

En sinsi burçlar hangileridir?

Akrep burcu

Akrep burcunun en belirgin özelliklerinden bir tanesi, gizemli bir yapıya sahip olmasıdır. Daha pasif ve sakin görünen Akrep, genelde duygularını içinde yaşar. Çok önemli bulduğu bir şeyi bile bazen başkalarına yansıtmaz, içinden intikam planları yapar. En sinsi burç sıralamasında kesinlikle ilk sırada Akrep burcu vardır. Onun güvenini kazanmak veya bir hata sonrası ona kendinizi affettirmek çok zor olacaktır. Mesafeli yapısı ve sessiz duruşunun ardında ne fırtınalar koptuğunu asla bilemezsiniz. Yakınlarına bile yeteri kadar güvenmeyen bir Akrep burcunun size güveneceği yanılgısına düşmemelisiniz. Özellikle Akrep burcu bir iş arkadaşınız varsa, ona sakın sırtınızı dönmeyin. Zararınız dokunmamış olsa bile ayağınızı kaydırabilir. Aman dikkat edin, mümkün olduğunca uzak durun.

Akrep burcu, 21 Eylül ile 23 Ekim tarihleri arasında doğan kişilere verilen astrolojik bir burçtur. Bu burçta doğan kişiler genellikle karizmatik, cesur, duygusal ve düşünceli insanlardır. Ayrıca, akrep burcu insanlarının çoğu zeki, zekice ve taktiksel yöntemler kullanarak çözümler üretebilme becerisine sahiptir

İkizler burcu

Her ortama kolaylıkla uyum sağlayabilen ve aşırı neşeli görünen İkizler burcu, genellikle herkesle iyi anlaşsa da değişken ruh halinden dolayı pek sevilmez. İnsanların her ortama uyum sağlayan insanlardan uzak durulması gerektiği de bir gerçek çünkü asla gerçek karakterlerini yansıtmazlar. İkizler burcu da bunlardan bir tanesidir. Herkesin nabzına göre şerbet verir ve sinsi davranır. Girdiği kaba göre şekil alan insanlardan kesinlikle uzak durulması gerekir.

Başak burcu

Başak burcu bilindiği üzere tertipli, düzenli ve titizdir. Bu özelliklerinden dolayı çoğu insanın itici bulduğu Başak burcu, sinsilik anlamında tam da sizin kelimeden çıkaracağınız anlamı karşılamaz aslında. Detaycı olduğundan söylenen her şeyi hafızasında belli bölümlere kaydeder ve asla unutmaz. En ufak yanlışınızda Başak burcu hafızasından bu bilgileri çıkarır ve karşınıza koyar. Bu anlamda oldukça sinsi denebilecek Başaktan da uzak durmanız sizin için faydalı olacaktır. Yapılanı unutmadığından tehlikeli sayılabilen bir burç da Başak burcudur.

Başak burcu insanlarının birçoğu zekidir ve bu sayede sinsi olma potansiyellerine sahiptir. Ancak, bu burçta doğan bireylerin genel bir özelliği olarak sinsilik söylenemez. Her insanın kendi kişisel özellikleri ve tutumları vardır ve bunların sinsilikle ilgisi yoktur. Başak burcu insanlarının sinsi olup olmadığını anlamak için bu kişilerin davranışlarını ve tutumlarını incelemek gerekir.

Yengeç burcu

Yengeç burcu hassas ve anaç yapısıyla sevilen ve koruyucu bir burçtur. Böylesine hassas ve duygusal olan Yengeç, ona karşı bir hata yaptığınızda bunu unutmaz. Kindar da denebilecek Yengeç burcunun intikamı da oldukça güçlüdür. Kolayca yalan söyleyebilir ve bu hatayı yaptığınıza sizi pişman eder. Yengeç ile iyi geçindiğiniz ve ona bir yanlış yapmadığınız taktirde uzak durmanıza gerek yoktur ancak bu sayılanlara ciddi anlamda dikkat etmeli ve onun suyuna gitmelisiniz. Sinsi yapısıyla sizi büyük oranda üzebilir. O yüzden Yengeç burcuna karşı dikkatli olmalısınız.

İLGİLİ MAKALE  Zodyağın en bencil '3 burcu' belli oldu! Özellikle boğa burcunun düşüncesizliğinden kendinizi koruyun

Balık burcu

Balık burcu da Yengeç burcu gibi hassas ve duygusaldır. Ancak Balık burcu hassas yapısının yanında oldukça da sinsidir. Büyük planlar kurar ve insanlara karşı duygusal bir manipülasyona her daim hazır olur. Haksız olsa bile karşısındakine duygusal manipülasyon uyguladığı için haklı çıkma ihtimali yüksektir. Yalanı çok kolay söyleyebilen ve insanları kandırabilen bu burç ciddi manada tehlikelidir. Balık burcunun en sinsi tarafı da bu duygu sömürüsüdür. Balık burcu ile bir konuda tartışırken onun nedensizce ağladığını ve bunun karşılığında da sizin özür dilediğinizi fark edebilirsiniz. Balık burcu ile ilişkiniz ne olursa olsun gözünüzü açık tutmakta fayda var.