Kişinin karakter oluşumunda fazlasıyla ön planda olan burçlar, kişinin hayatını büyük ölçüde etkilemektedir. Bu olaylardan bazıları olumlu yönde seyrederken bazıları tamamıyla olumsuz şekilde neticelenmektedir. Gökyüzünde meydana gelen olayların büyük bir çoğunluğu burçlar üzerinde çeşitli değişimlerin oluşmasına neden olurken, bazı durumlarda da değişmeyen ve sürekli kalıcı olarak var olan durumlar bulunmaktadır. Haberimizin bu bölümünde zekalarıyla ön planda olan ve mantıklarıyla hareket eden burçları ele alacağız. Bu burçlar hayatının her alanında mantıklarıyla yaşıyor ve mantıklarıyla var oluyor…

Mantık denildiğinde akla bu burçlar geliyor

Hayatta mantıklarıyla hareket eden ve hayatlarının büyük bir bölümünü mantıklarını kullanarak ilerleyen insanların sayısı son derece azdır. Bu kişiler olaylara çok daha rasyonel bakarken, duygusal yönlerini büyük ölçüde törpülemektedirler. Bu özellikleri bu kişilere tamamıyla varoluşsal gelirken, hayatlarının her döneminde mutlaka mantıklarını kullanmaktadırlar. Mantık çerçevesinden olaylara bakamadıkları durumlarda büyük bir afallama ve ne yapacağını bilememe durumu içerisine girmektedirler. Bu süreç onların büyük ölçüde yıkılmasına neden olurken, mantıklarıyla hareket eden burçları şu şekilde sıralayabiliriz;

Koç burcu

21 Mart ile 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş grubuna mensup olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla hayatta her zaman kendi işini kendisi halletme eğilimi içerisinde olan ve çevresindeki insanlardan hiçbir şekilde yardım talebi içerisinde olmayan kişilerdir. Koç burcunun bu durumu, hayatta her zaman yalnız olma eğilimi içerisinde olmasıyla kaynaklı olan bir durum olurken, bu durum koç burçlarını aynı zamanda büyük ölçüde güçlü yapan durumların başında getirtmektedir. İstedikleri her şeyi başarabilme gücünü ellerinde barındıran ve olayları her zaman iki yönlü düşünebilme durumu içerisinde olmaktadırlar. Bu durum koç burçlarının bazı durumlarda fazlasıyla yorulmasına neden olan durumlardan bir tanesi olurken, koç burçlarını gittikleri yoldan geri çevirmek son derece zordur. Onlara istemedikleri bir şeyi yaptırmak yerine desteklemek sizin için çok daha hayırlı olacaktır. Zekalarıyla ön planda olmalarıyla bilinen koç burçları, sevdiği işi yapmaları durumlarda önünde durmanız son derece zordur.

Aslan burcu

22 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasında doğan ve ateş grubuna mensup olan kişiler aslan burcudur. Aslan burçları genel özellikleri itibarıyla nerede ne konuşması gerektiğini bilen ve konuşma üslubuyla hemen hemen herkesi etkileme potansiyeli içerisinde olan kişilerdir. Aslan burçlarının bu özellikleri büyük ölçüde hayatta güçlü ve kendinden emin durmalarına yardımcı olan özelliklerinden bir tanesi olurken, karşılarına çıkan her olaya mantık çerçevesinden bakmayı başarmaktadırlar. Mantıklarıyla hayatın içerisinde olan aslan burçları aynı zamanda haklarının fazlasıyla bilincinde olurlar. Herhangi birinin onların sınırlarını ya da haklarını ihlal ettiklerini görürseler direkt olarak müdahale içerisinde olurlar. Aslan burçları, iş hayatında da son derece zeki ve aktif insanlardır. Duygusal tavırlarını genellikle arka plana bırakan aslan burçları hayatta daha çok mantıklarını kullanırlar.

İLGİLİ MAKALE  O kadar zekiler ki hayran kalacaksınız! En zeki burçlar belli oldu

İkizler burcu

21 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan ve hava grubuna mensup olan kişiler ikizler burcudur. İkizler burcu genel özellikleri itibarıyla hayatta her zaman kendilerini ön planda tutarken, kendilerini fazlasıyla seven ve kendilerine son derece saygılı olan kişilerdir. Bugün onları mutlu eden olaylar, yarın aynı şekilde mutlu olmalarına yardımcı olmaz. Bu durum itibarıyla hayatta her zaman gelgitli davranışları olan ikizler burcu, iş hayatında son derece çalışkan ve mantığıyla hareket eden kişilerdir. Genellikle  yönetici olma potansiyeli olan ikizler burcunun yöneticilik özellikleri fazlasıyla gelişmiştir. Mantıklı ve pratik fikirleri bulunan ikizler burcunun bu özellikleri dolayısıyla başarılı olmaktadırlar.