Araba kullanıcıları için ön plana çıkan markalar arasında yer alan Fiat, her sene modern ve yenilikçi üretimler yatmaya devam ediyor. Fiat markası söz konusu olduğunda markanın yüzü konumuna gelmiş modellerden biri olan Egea, güçlü ve gelişmiş özellikleriyle öne çıkıyor. Egea sınıfının farklı tür ve model araçlarını satın almak isteyenler için ön plana çıkan çeşitli detaylar vardır. Araçların özellikleri, satış fiyatları ve detayları hakkında bilgi almak için içeriği detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Günümüzde dünya genelinde ilgi gören araç tiplerinden biri de SUV ismi verilen modern modellerdir. Fiat, SUV görselini Egea kalitesiyle birleştirerek yeni bir aracın tasarımını gerçekleştirdi.

Egea Cross isimli 2021 model yeni SUV araç hakkında merak edilen birçok detay bulunuyor. Farklı paket ve renklerle hazırlanan yeni model araçların fiyatları çeşitli etkenlere göre değişim gösteriyor. 2021 yılında Fiat Egea kalitesini SUV tasarımıyla hissetmek isteyenler için ön plana çıkan aracın özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Fiyat listesi hakkında bilgi alıp aracın farklı paketlerinin detaylarını öğrenebilirsiniz.

Egea Cross Fiyatları

Egea Cross Fiyatları Nelerdir?

Fiat markasının yeni aracı olan Egea Cross, muhteşem detaylarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Aracın farklı paketlerinin fiyatları hakkında bilgi almak isteyen çok sayıda kullanıcı bulunuyor. Markanın resmi internet sitesi üzerinden tanıtımı yapılan ve yetkili satış bayileri üzerinden müşterilere sunulan aracın farklı fiyat bilgileri bulunuyor. Birbirinden farklı renk seçenekleriyle üretilen araçların fiyatları donanım, renk ve özellik gibi etkenlere göre farklılık gösteriyor.

Yerli üretim olması sebebiyle son dönemlerin popüler aracı olan yeni Egea Cross, 182.900 TL başlangıç fiyatı ile müşterilere sunuluyor. SUV tasarımıyla ilgi çekici ve rahat bir yapıya sahip olan aracın farklı renk ve paket seçenekleri bulunuyor.

Egea Cross fiyatlarından bazıları şu şekildedir;

  • Egea Cross Street – 182.900 TL başlangıç fiyatı,
  • Egea Cross Urban – 191.900 TL başlangıç fiyatı,
  • Egea Cross Lounge – 205.900 TL başlangıç fiyatı,

Belirtilen fiyatlar, Egea Cross modellerinin donanım ve paket özelliklerine göre değişiklik gösterebiliyor. Fiyatlar hakkında net bilgi almak için modellerin ayrıntılarını inceleyebilirsiniz.

İLGİLİ MAKALE  Araba alacaklar dikkat! İkinci el satış fiyatları düştü

İzleyin: Fiat Egea Cross Test Sürüşü – Sandero Stepway mi Egea Cross mu?

Egea Cross Lounge Özellikleri

Fiat markasının SUV araçlarından biri olan Egea Cross, farklı donanım paketleriyle satışa sunulmaya devam ediyor. 2021 modellerinden biri olan Lounge, farklı renk seçenekleriyle birlikte müşterilerin beğenisine sunuluyor. Aracın özellikleri söz konusu olduğunda farklı detaylar ön plana çıkıyor. Lounge modelinin ön tarafından parlak ve yenilenmiş bir ızgara vardır. Aynı zamanda yeni FIAT logosuyla birlikte oldukça çekici bir görünme sahiptir.

Aracın teknik ve tasarım özellikleri de ilgi çekici detaylarıyla ön plana çıkıyor. Buz grisi renk ile tasarlanmış olan ön tampon ve gövde kaplamalar, modern özellikleriyle görenleri kendine hayran bırakıyor. Aracın içindeki 10 inç tablet ekranı ve otomatik android desteği sürüş sırasında konfor ve kolaylık sağlıyor. 7 inç renkli gösterge panelinin yanı sıra kör nokta uyarı sistemi de bulunuyor.

Egea Cross Lounge Özellikleri

Egea Cross Urban Özellikleri

Yepyeni FIAT logosuyla tasarlanan Cross modellerinden biri olan Urban, parlak ve siyah ön ızgarasıyla ihtişamlı bir görünüme sahiptir. Araçlarda şıklığa ve özel tasarıma önem verenler için ön plana çıkan aracın hem ön hem de arka tarafından FULL LED farlar bulunuyor. 17 inç alaşım jantlarıyla birlikte özel bir görünüme sahip olan Urban modeli, 191.900 TL başlangıç fiyatı ile birlikte satışa sunuluyor. Android destekli 7 inç tablet ekranıyla birlikte kullanım kolaylığı sağlıyor.

Egea Cross Street Özellikleri

Fiat markasının yeni model araçlarından biri olan Egea Cross Street, 182.900 TL başlangıç fiyatıyla yetkili bayiler üzerinden satışa sunulmaya devam ediyor. Gri renk SUV tasarımıyla birlikte zarif bir görünüme sahip olan araç, hem şehir içi hem de şehirlerarası konforlu kullanım avantajı sağlıyor. Yeni TFT gösterge tasarımlı paneli ve 16 inç stil jantları ile önemli özellikler taşıyor. Diğer modellerde de olduğu gibi ön tarafından parlak ve siyah ön ızgara ve yeni FIAT logosu bulunuyor.

İLGİLİ MAKALE  Hyundai'den bütçesi düşük olanlara müjde. Hyundai Santro piyasaya girmeye hazırlanıyor

Yeni Egea Cross Versiyonu

Fiat, her yıl dünya pazarında güçlenmeye ve yepyeni tasarımlarla ürettiği araçları müşterilerle buluşturmaya devam ediyor. 2015 yılından itibaren üretilen Egea sınıfının yeni bir parçası olarak Cross, yepyeni özellikleri ile ses getiriyor. 2021 yılında piyasaya sürülen Egea Cross modellerinin Türkiye fiyatları merak ediliyor. Teknik özelliklerden dış tasarımına kadar farklı fiyatlarla satışa sunulan araç, SUV severlerin ilgisini çekiyor. Birçok marka gibi Fiat markasının da SUV tasarımına yönelmesiyle birlikte araba kullanıcılarına özel fırsatlar sunuluyor.

Seyredin: 2021 FIAT Egea ve Yeni Egea Cross [ Fiyat Listesi ve İnceleme ]

Egea Cross Yenilikleri

Egea modelinin tamamen yenilenmesiyle birlikte ortaya çıkan Cross modelinde farklı detaylar bulunuyor. İlk olarak ön taraftaki logonun farklı olduğuna vurgu yapılması faydalı olacaktır. Diğer modellerin aksine yeni cross modellerde ön taraftaki logo, yeni Fiat logosundan oluşuyor. Cross modellerinin tamamında dikkat çeken bu detayın yanı sıra ızgaradaki parlak ve siyah renk güzel bir görünüm oluşturuyor.

Egea Cross İç Tasarımı

Araç satın almak isteyenler için önemli olan detaylardan biri de araçların iç tasarımıdır. Yenilenen iç tasarımıyla dikkat çeken Egea Cross, 7 inç dijital gösterge paneli ile tasarlanmıştır. Aynı zamanda 10.25 inç dokunmatik ekran ile birlikte hem eğlence hem de konfor sunan yeni Cross modellerinde multimedya sistemi bulunuyor. İç tasarımdaki konfor ve şıklık yeni Cross modelinin temelini oluşturan detaylar arasında yer alıyor.

Egea Cross Motor Özellikleri

2021 yılında tasarlanan yeni Cross modellerde yepyeni motorlara yer veriliyor. Baştan aşağıya tamamen yenilenen motorların en önemli özelliklerinden biri de 100 HP güce sahip olmasıdır. Yeni ve üç silindirdi olan motorlarda 190 Nm tork bulunuyor. Hem benzinli hem de dizel seçeneklerle satışa sunulan araçların teknik özellikleri farklılık gösteriyor.