Saç dökülmesi günümüzde özellikle orta yaşlı insanların ortak bir sorunu. Saçların erkenden dökülmeye başlaması bazı insanların psikolojisini olumsu etkileyebiliyor. Bu sebeple insanlar saç çıkartmakla ilgili doğal ürünlere daha çok önem veriyorlar. Bıttım sabunu özel bir sabun olup saç sağlığında sıklıkla kullanılır. Düzenli kullanımda doğal bir bıttım sabunu saç çıkarabilir ve saçların uzamasına yardımcı olabilir. Saç dökülmesine de iyi gelen bıttım sabunu harika sonuçlar veriyor.

Bıttım Sabunu Nedir?

Bıttım sabunu cilt ve saçlar için iyi sonuçlar veriyor. Saçların uzamasına yardımcı olarak güçsüzleşmiş saç köklerini canlandırır. Bu sayede uzamayan saç kökleri beslenerek yeniden uzayabilir. Doğal ve özel bir formül olan bıttım sabununu saçlarınız için güvenle kullanabilirsiniz.

Birçok insan bıttım sabunu kullanarak gür saçlarına yeniden kavuşuyor. Bununla beraber saç beyazlıkları da ortadan kalkacaktır. Kepeklenme ve saç derisi döküntüleri de bıttım sabunu içerisindeki menengiç yağı sayesinde büyük ölçüde azalacaktır.

Bıttım sabunu saç çıkarır mı?

Bıttım sabunu saç çıkarır mı?

Bıttım Sabunu Saça Faydalı Mı?

Bıttım sabunu aktifliğini kaybetmiş saç köklerine ulaşarak onları uyarır. Saçları derinden besler ve uzamasını engelleyen olumsuz faktörleri ortadan kaldırır.

  • Saç köklerine ulaşarak temizler.
  • Çıkmayan saç köklerini besler.
  • Saç beyazlığını önler.
  • Saçların uzaması için sağlıklı ortamı oluşturur.
  • Kellik belirtilerini ortadan kaldırır.
  • Saçların yeniden gürleşmesini sağlar.

Saçlarınızın yağ ve nem dengesini düzenleyerek sağlıklı ve gür bir şekilde uzaması için uygun bir ortam oluşturur. Özellikle kuru saçlarda meydana gelen saç kopmaları bıttım sabunuyla yenilenerek uzayabilir.

Bıttım Sabunu Saç Uzatır Mı?

Bıttım sabunu çıkmayan saç köklerini besler. Kırılan ve güçsüzleşen saç tellerini onararak uzamalarını sağlar. Bakımsız ve kuru saçlar sadece bir noktaya kadar uzayabilir. Bu durumda doğal bıttım sabunu kullanmak saçlarınızı yeniden güçlendirerek uzamasını sağlar. Kellik belirtileri yaşayan birçok kişi bıttım sabunu kullanarak bu durumu engelleyebilir ve saçlarının gürleşmesini sağlayabilir. Ayrıca bıttım sabunu saçı uzatmakla kalmaz, dökülmekte olan saç tellerini onararak sağlıklı bir görünüme kavuşturabilir. Güçlü saç kökleri dökülmeyen saçlar demektir. Bıttım sabunu saç köklerinizi güçlendirerek dökülme veya kopma gibi can sıkıcı durumları ortadan kaldırabilir.

Bıttım sabunu saç çıkarır mı?

Bıttım sabunu saç çıkarır mı?

Bıttım Sabunu Saça Nasıl Kullanılır?

Bıttım sabunu genellikle duş sırasında şampuan yerine kullanılır. Bıttım sabunu kullandığınız zaman şampuan kullanmamanız önerilir. Bıttım sabunu saçlarınızı beslerken aynı zamanda temizler. Şampuanla beraber kullandığınız zaman saçınızın nem dengesi bozulabilir.

  • Saçlarınızı ilk olarak ılık suyla nemlendirin.
  • Bıttım sabunu elinizle köpürterek saçlarınıza sürün.
  • Tüm saç tellerine ulaşmasına dikkat edin.
  • Saç diplerinizi ovalayarak 5 dakika boyunca masaj yapın.
  • Son olarak bol ılık suyla yıkayın.
İLGİLİ MAKALE  Kullandığınız şampuanınıza sadece 1 kaşık eklediğinizde: 'Saç dökülmelerini' engelliyor (Kaynak: soru.com.tr)

Saçlarınızı en son yıkarken sıcak su kullanmayın. Kullandığınız suyun ılık olması nem ve yağ dengesinin korunmasında önemlidir.

Video: Mucize Ürün; Bıttım Sabunu

Bıttım Sabunu Saça Her Gün Kullanılır Mı?

Bıttım sabununun saçları uzatmasına olanak sağlamak için 2 günde bir kullanılabilir. Bıttım sabunu kullanmaya başladığınızda şampuan kullanmayı bırakın. Çünkü bıttım sabunu saçlarınızı beslerken şampuan tüm bu besleyici maddeleri saçlarınızdan uzaklaştırır. Ayrıca beraber kullanılması sonucunda nem dengesi kaybolacak ve saçlar kuruyacaktır. Sadece 2 günde bir bıttım sabunuyla saçlarınızı yıkayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda haftada 2-3 defaya düşürülebilir.

Bıttım Sabunu Saçı Ne Zaman Çıkarır?

Kelleşmeye başlayan saçlarınız için bıttım sabunu kullanmaya başladığınızda etkisi hemen belli olmayacaktır. Zamanla saçlarınızın gürleştiğini ve parlamaya başladığını fark edeceksiniz. Saçların tam olarak yeniden yerine gelmesi ve sağlıklı bir görünüme kavuşması 4-5 ay gibi bir zamanınızı alacaktır. Bu süreçte beyazların gittiğini ve saç problemlerinden kurtulduğunuzu hissedeceksiniz. Bıttım sabunu kullanan pek çok kişi kellik belirtilerinin yok olduğunu ve saçlarının gürleşerek daha belirgin hale geldiğini belirtiyor.

İzleyin: Bıttım Sabunu Saç Dökülmesinde Gerçekten İşe Yarıyor mu? Kullandım ve Sonucunu Anlatım

https://www.youtube.com/watch?v=sroD168L-UU

Bıttım Sabunu Saç Dökülmesini Önler Mi?

Saçların dökülmesine neden olan kırık saç telleri büyük risk oluşturuyor. Saç dökülmeleri genellikle yağ ve nem dengesi bozulan saçlarda meydana gelir. Tüm bunlara karşı özel bir formül olan bıttım sabunu, saçlarınızdaki kırıkları onararak dökülmeyi önler. Saç köklerindeki zararlı mikroplar, bıttım sabunu içeriğindeki menengiç yağı sayesinde yok olacaktır. Bu sayede etkili bir şekilde saç dökülmelerinin önüne geçilmiş olur. Düzenli kullanımda faydalarını gözle görülür oranda fark edeceksiniz.

Bıttım sabunu

Bıttım sabunu

Bıttım Sabunu Saç Döker Mi?

Bazı kişiler bıttım sabunun saçları döktüğünden bahsediyor. Böyle bir şey mümkün değildir ya da olasılığı çok düşüktür. Bıttım sabunu sadece saça faydalı maddeler içerir. Bıttım sabunu saç dökmez fakat sadece bazı kişilerde etkili olmamış olabilir. Bu durum ise bıttım sabununun saç döktüğüyle alakalı bir söylentiye sebep olmuş olabilir. Dilerseniz bıttım sabununu saçınızın sadece küçük bir kısmına uygulayarak test edebilirsiniz.