Burçlar, insanların karakterlerini birebir yansıtırlar. Bazı insanlar sinirli, bazıları sakin, bazıları yalana meyilli, bazılarıysa çok dürüst olurlar. Bunların hepsi burçların insanlar üzerindeki etkisiyle yaşanan durumlardır. Bazı burçlar diğerlerine göre fazla öfkeli olup, çevresini bezdirecek kadar gergindirler. Bu tür kişiler sinirlerine hakim olmaktan çok uzaktır ve zaman zaman oldukça zorlayıcı hallere bürünürler. Anlaşmanın çok zor olduğu bu kişilerle bir arada olmak bazen imkansız hale gelir. İşte çevresine ateş püsküren ve sinirlenince deliye dönen en gergin ve öfkeli burçlar.

En sinirli burçlar hangileri?

  • Koç burcu

Koç burcu, sinirli yapısı ile bilinen ve ateş gurubunda bulunan gergin bir burçtur. Koç burcuna mensup kişiler çok çabuk öfkelenir ve aniden parlarlar. Özellikle istedikleri şey olmayınca adeta deliye dönerler. Bu kişilerin ani patlamaları uzun vadede çok can sıkıcı olup karşısındaki kişileri büyük ölçüde kırabilir. Koç burcu, zaman zaman kontrol edemediği siniriyle zor bir kişilik olabilir. Bu yüzden Koç burcunu sinirliyken yalnız bırakın ve çok konuşmamaya çalışın. Aksi taktirde üzülürsünüz ve ilişkileriniz zedelenebilir. Koç burcu, en sinirli burçtur.

  • Akrep burcu

Akrep burcu, su grubunda bulunur ancak çok da dingin bir yapıda değildir. Sinirlenince gözü dönebilen Akrep burcu, bunu karşısındaki kişiye hemen yansıtır ve onun da canını sıkmak için her şeyi yapar. Akrep burcu eğer size sinirlendiyse, ondan çok uzaklarda durun zira sizi görmeye devam ettikçe siniri artarak çoğalır. Bazen sinirini göstermek yerine direkt olarak intikam yolunu seçen Akrepler, sizi hayattan bezdirecek gibi davranırlar. Akreple bir gerginlik yaşamak hayattaki en tehlikeli durumlardan bir tanesidir. Akrep burcu da bu bakımdan en sinirli burçlardandır.

Akrep burcu, 22 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasında doğan kişilere verilen astrolojik burçtur. Bu burçta doğan kişilerin özellikleri, astrolojik yapılarına göre değişebilir. Ancak genel olarak, Akrep burcu doğal olarak meraklı ve araştırmacı yapıya sahip olabilir ve kararlı bir şekilde hedeflerine ulaşmak için çalışabilirler. Aynı zamanda, Akrep burcu doğal olarak gizemli ve mistik yapıya sahip olabilir ve bu nedenle insanlar tarafından sinir bozucu olarak algılanabilirler.

Ancak, unutulmaması gereken önemli bir nokta, burçlar astrolojik yapılarının yanı sıra, kişinin bireysel özellikleri ve davranışları da etkileyen birçok faktörden etkilenirler. Bu nedenle, Akrep burcu doğal olarak sinirli olmayabilir veya sinirli olmayan bir kişi Akrep burcu olabilir.

  • Başak burcu
İLGİLİ MAKALE  Nisan ayında bu burçlar banka hesaplarındaki 0'ları sayamayacak

Başak burcuna mensup kişiler oldukça sakin görünürler ancak hassas noktalarına dokunduğunuzda tam anlamıyla çıldırırlar. Başak burcu, sakin görünen ancak kolay sinirlenen bir burçtur. Her şeyin en mükemmeli olsun ve her şey hep onların istediği doğrultuda ilerlesin diye delirme noktasında bulunurlar. Son derece düzenli ve titiz olan Başaklar, düzensizliğe ve pisliğe asla ve asla katlanamazlar. Bu konuda büyük hassasiyet taşıyan Başak burcu, aynı zamanda plansız ve belirsiz davranmaya da tahammül edemez. Söz konusu Başak burcuysa, ona sorumsuz ve plansız özellikle de düzensiz davranmamaya büyük özen göstermelisiniz. Bunun aksi bir durum olursa da arkanıza bile bakmadan kaçmanızı tavsiye ediyoruz. Başak burcu da kedi gibi görünen ancak içinde bir kaplan yatan sinirli bir burçtur.

  • Aslan burcu

Sinir denince akla ilk gelen burçlardan bir tanesi de Aslan burcudur. Egosuna son derece düşkün olan Aslan burcu, egosuna zarar verecek bir durum olduğunda deliye döner. Aslan burcu ayrıca çok kontrolcü bir burçtur ve etrafındaki herkesi kontrol etmeye bayılır. Bu durumu başaramayıp herkesi kontrol edemediği zaman ise çok sinirlenir. Aslında bu durum da onun egosu ve herkesi yönetme isteğinden kaynaklanır. Sevdiklerine normalin üstünde bağlı olan Aslan burcu, onların her hareketinden haberdar olmak ve onlar tarafından hep sevilip şımartılmayı diler. Aslan burcuna bunların tersi şekilde davranırsanız büyük bir gazapla karşılaşırsınız ve yaptığınıza pişman olursunuz. Aslan burcu da en sinirli burçlardan birisidir.

  • Yengeç burcu

Sıra geldi hiç tahmin edemeyeceğiniz bir burca. Sinirli burçlar denince akla Yengeç burcu da gelmelidir. Çok duygusal bir burç olan Yengeç burcu, çabuk kırılır ve bu kırgınlık sonucunda çok tehlikeli olabilir. Yengeç burcu oldukça kindardır ve sinirlendiğinde de geçmişte yaşadığı her şeyi önünüze serer. Yengeç burcu da sinirliyken uzak durmanız gereken burçlardandır.

Yengeç burcu, 22 Mayıs – 22 Haziran tarihleri arasında doğan kişilere verilen astrolojik burçtur. Bu burçta doğan kişilerin özellikleri, astrolojik yapılarına göre değişebilir. Genel olarak, Yengeç burcu doğal olarak düşünceli, hassas ve duyarlı yapıya sahip olabilir ve bu nedenle düşünceleri ve duyguları konusunda çok hassas davranabilirler. Aynı zamanda, Yengeç burcu doğal olarak anlayışlı ve sevecen yapıya sahip olabilir ve bu nedenle insanlar tarafından sinir bozucu olarak algılanabilirler.

Ancak, unutulmaması gereken önemli bir nokta, burçlar astrolojik yapılarının yanı sıra, kişinin bireysel özellikleri ve davranışları da etkileyen birçok faktörden etkilenirler. Bu nedenle, Yengeç burcu doğal olarak sinirli olmayabilir veya sinirli olmayan bir kişi Yengeç burcu olabilir.