Çocukluktan yetişkinliğe, yaşamımızda mutlaka soğuk espriler yapan sempatik kişilikler bulunmuştur. Siz de o kişilerden bir tanesi olmak istiyorsanız, en soğuk esprileri ve o esprilerin cevaplarını sizler için derledik. İşte en soğuk espriler.

1: Tuvaletteki 10’a ne denir?

Cevap: Sifon

2: En güzel yemek yapan Ceren hangisidir?

Cevap: Tenceren

3: İshal olmuş böceğe ne denir?

Cevap: Cırcır böceği

4: Bacaktaki 10’a ne denir?

Cevap: Pantolon

5: Türkiye’nin en yeni şehri hangisidir?

Cevap: Nevşehir

6: Yemeğin suyuna kim bandı?

Cevap: Koli bandı

6: Bebeğe patik giydirmeye çalışmışlar ama giymemiş neden?

Cevap: Bebek antipatikmiş

7: Yıkanan ton balığına ne denir?

Cevap: Washington

8: Baykuşlar vedalaşırken ne der?

Cevap: Bay bay baykuş

9: İngilizler kendi kıllarına ne der?

Cevap: Micheal

10: Gülen ördeğe ne denir?

Cevap: Kıkır-Duck

11: Örümcek adam ağ atamıyormuş neden?

Cevap: Çünkü ağ bağlantısı kopmuş

12: Siviller hangi dili konuşur?

Cevap: Sivilce

13: En değerli meşe hangisidir?

Cevap: İzzet Altınmeşe

14: Küçük su birikintisine ne denir?

Cevap: Sucuk

15: Hiç bozuk paran var mı?

Cevap: Hayır yok çünkü hepsini tamir ettirdim

16: Taşımasu annesinden nasıl su ister?

Cevap: Mataramasuko

17: Aya ilk bayrağı kim dikmiştir?

Cevap: Terzi

18: İneklerin sevmediği element?

Cevap: Azot

19: Kırmızı giyen erkeğe ne denir?

Cevap: Albay

20: En çok eşek yavrusu nerde bulunur?

Cevap: Spa merkezinde

21: Pişmemiş burgere ne denir?

Cevap: Hamburger

22: Dört tarafı suyla çevrili çaya ne denir?

Cevap: Adaçayı

En soğuk espriler

  • Son gülen en geç anlayandır.
  • İnsanların seni ezmesine izin verme. Ehliyet al, sen onları ez…
  • İlahi Azrail… Sen adamı öldürürsün!
  • Ben mafya babasıyım çünkü oğlumun adı Mafya.
  • Kimvurduya gittim birazdan geleceğim.
  • Zenginler et, fakirler hayalet yer.
  • Hava korsanı uçağı kaçıracaktı ama yapamadı çünkü uçağı kaçırdı.
  • Canın sıkıldıysa gevşet.
  • Almanya’da Almanlar, Sakarya’da sakarlar yaşar.
  • Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın.
  • Seven unutmaz oğlum, eight unutur.
  • Cem Uzan, üstünü örteyim.
  • Haydi Unkapanı’na gidip birkaç kapan kuralım. Belki un yakalarız.
  • Adamın biri güneşte yanmış, ay da düz.
  • Sinemada on dakika ara dedi, aradım aradım açmadı.
  • Röntgen Filmi çektirdik; yakında sinemalarda.
  • Sarımsağı havanda dövmüşsün, ha Muş’ta.
  • Dondurmayı ben yalamam, himalayalar.
  • Yarasa yararlı bir hayvandır. Yararlı bir hayvan olmasaydı yaramasa derlerdi.
  • Kelebekler, köstebekler ama ben beklemem.
  • Bütün umutlarım suya düştü ama boğulmadılar. Çünkü onlara yüzme öğretmiştim.
  • Geçen gün taksi çevirdim hala dönüyor.
  • Ben hikaye yazarım Ebru Destan.
  • Adamın birisi televizyona çıkmış bir daha indirememişler.
  • Adamın biri gülmüş, saksıya koymuşlar.
  • Funda Arar dediler ama hala daha aramadı.
  • Adamın kafası atmış bacakları eşek.
  • Uzun lafın kısası: U.L.
  • Yağmur yağmış, kar peynir!
  • Geçen gün geçmiş günlerimi aradım ama meşguldü.
  • Tebrikler kazandınız, şimdi tencere oldunuz!
  • Kaba kuvvet uygulama, kap kırılabilir.
  • Ben kahve içiyorum, Nurgül Yeşilçay.
  • Bak şu karşıdaki uçak PİSTİ, ama bir türlü temizlemediler.
  • Geçen gün geçmiş günlerimi aradım ama meşguldü.
  • Ayna’nın karşısında süslenme, Manga’nın karşısında süslen.
  • Yılanlardan korkma, yılmayanlardan kork.
  • Sakla samanı, inekler aç kalsın.
  • Baraj dendi mi, akan sular durur.
  • Dünya dönermiş ay da köfte.
  • Son gülen en geç anlayandır.
  • Bu erikson, başka erik yok.
  • Sen kamyonu al, Leonardo da vinci.
  • Adamın biri gülmüş, bahçeye dikmişler.
  • Top ağlarda, ben ağlamaz mıyım?
  • Ben yürüyelim diyorum Gerard Depardieu.
  • Ahmet Saz çaldı. Polis tutukladı.
  • Beni ayda bir sinemaya götürme, Marsta bir sinemaya götür.
  • Ben ekmek yedim Will Smith.
  • Bu gece seni kınıyorum, çünkü kına gecesi.
  • Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır.
  • Hayırlı olsun Araba almışsın. Niye araba aldın ki kendine alsaydın.
  • Çok Makbule geçti. Şimdi de Fatma geçiyor.
  • İngilizcem yok, tanıdığım bütün Cem’ler Türk.
X