Sevmek ve sevilmek dünyanın en güzel duyguları arasında yer alır ve karşılıklı olarak birbirini seven insanlar sevgili olurlar. Her şey çok iyiyken bazen birden bire ilişki sırasında bir taraf diğer tarafı aldatır. Aldatılmak, var olan en kötü durumlar arasında yer alır ve aldatılan kişi büyük bir yıkıma uğrayarak uzun süre kendine gelemez. Aldatmanın çeşitli nedenleri olsa da uzmanlar aslında bunun bir kişilik bozukluğu olduğunu söylerler. Burçlar da sadakatle doğrudan bağlantılıdır ve bazı burçlar diğerlerine kıyasla çok daha sadıktır. İşte, gözünüz kapalı güvenebileceğiniz en sadık burçlar.

Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz en sadık burçlar

Oğlak burcu

Oğlak burçları, en sadık burçlar arasında ilk sırayı alıyor. Oğlak burçları sevdiği insandan büyük bir sadakat bekler ve bu beklentisini kesinlikle kendisi de uygular. Oğlak burçları ilişki konusunda her daim şeffaf olmak ve her şeyi açık bir şekilde konuşmak isterler. Sevdiği kişiyle bir ilişki içerisindeyse gözü kimseyi görmez ve anılarına saygı duyarlar. Mantıklı ve oldukça da rasyonel bir burç olan Oğlak burcu, karşısındaki kişiye değer veriyor ise bunu ona hissettirir ve kendisi de hissetmek ister. Sadakat konusunda son derece hassas bir yapıya sahip olan Oğlaklar, karşı taraftan da bu sadakatin karşılığını isterler.

Boğa burcu

Boğa burcu, en sadık burçlar arasında yer alır. Oldukça sabit yapıda ve konfor alanına düşkün bir burç olan Boğalar, ilişkide en çok sadakate ve güvene önem verirler. Boğa burcu kişiler sevdiği insandan yalnızca sadakat beklerler ve kendileri de sadık bir vaziyette ilişkiyi sürdürürler. Evliliğe en sıcak bakan burç olan Boğa burcu kişiler, sevdiği insanlar bir ömür beraber olmak ve aynı evi paylaşmak isterler. Sevdiğini asla ama asla aldatmayan Boğa burçlarına da gözünüz kapalı bir şekilde güvenebilirsiniz çünkü aldatmak onların yapısında asla yoktur.

Akrep burcu

Akrep burçları da en sadık burçlar arasında yer alırlar. İlişkide sadakati son derece önemli bulan Akrepler, güven duygusunu yakaladıklarında mutlaka o insana güven verecek gibi davranırlar ve aldatmazlar. Güven kazanmak Akrepler için en önemli şey güven olduğu için sevdikleri kişi eğer güvenilir birisi ise Akrep burcuna da gözünüz kapalı bir şekilde güvenebilirsiniz. En sadık burçlar arasında yer alan Akrep burcu da aldatmayı zayıflık olarak görür ve bu davranıştan uzak durur.

İLGİLİ MAKALE  Bu burçların evlenmeye hiç niyeti yok. Bu sene de 'bekar gezecek' burçlar belli oldu

Koç burcu

Eğlenceli ama aynı zamanda lider ruhlu olması ile nam salan Koç burçları, ilişki yaşadıkları kişiden başkasını düşünmezler bile. Bir başkasıyla hayal kurmak yerine sevdiği insanla gelecekle alakalı hayaller kurarlar. Egosuna zeval getirilmez ise son derece sadık olacak ve pek çok şeyi görmezden gelecek olan Koç burçları, aldatılırlarsa aynısını karşıdaki kişiye de yaşatmak isterler. Koç burcu da en sadık burçlardan bir tanesidir.

Başak burcu

Başak burçları, hayatlarına alacakları kişinin de kendileri gibi titiz ve detayları önemseyen bir kişi olmasına dikkat ederler çünkü aksi halde Başaklar anlaşması oldukça güç kişilerdir. Garantici olmaları nedeniyle ince eleyip sık dokuyan Başak burçları, sevdiği kişiyi de öncesinde detaylıca seçerler. Aldatmak onlar için çocuk oyuncağı olsa da bunu düşünmezler. Başak burcu da en sadık burçlar sıralamasında üstlerdedir.

Aldatmayı görev edinen burçlar

Yay burcu

Yay burçları çok eğlenceli olmalarıyla bilinen insanlardır. Oldukça hırslı olan ve aynı zamanda da şeytan tüyü taşıyan Yaylar, kafalarına birini taktıktan sonra o kişiyi muhakkak elde etmek isterler ve çok romantik olurlar. Gözlerine kestirdikleri kişiyi elde ederlerse de sıkılır ve sıradaki avlarına yönelirler. Çabuk sıkılan ve hep bir heyecan arayan Yay burçları için sadakat hiç de önemli bir kavram sayılmaz.

İkizler burcu

İkizler burçları, aldatmaya en meyilli burçlar arasında yer alırlar. Flörtöz bir yapıda olan ve aynı zamanda iletişim becerileri de son derece kuvvetli olan İkizler burçları, bu konuda güven sağlayamazlar ve partnerlerinden hızlı sıkılırlar. Yoğun duyguları hızla yok olabilen İkizler burçları, en sadakatsiz burçlardandır.

Terazi burcu

Terazi burçları ilişkide gözü orada burada olabilecek bir yapıdalardır. Arkadaşlıkta en sadık kişilerden olabilen Teraziler, aynı sadakati ilişkilerinde gösteremezler. Özellikle aşka aşık olan ve aşkın sürekli olarak değişmesini isteyen Terazi burçları, bu konuda güvenilmesi zor kişilerdir.