Yılların ses sanatçısı olarak tanınan İbrahim Tatlıses, Türk halkının sevdiği ve saydığı bir kişidir. Yıllardır sesi ile gündem olan şarkıcı aynı zamanda oyunculuk da yapmıştır. Ancak uğramış olduğu silahlı saldırı sonucunda çok zor günler yaşamış olan sanatçı, şu anda ekranlara geri dönmüştür.

İbrahim Tatlıses hakkında çok daha detaylı bilgiler bu yazıda verilmiştir. Ünlü ismin yaşamına dair önemli bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. İbrahim Tatlıses soyadı ile tanınan bu kişi, aslında ”Tatlı” soyadına sahiptir. Ancak kendisi ”Tatlı” olarak bilinen soyadını ”Tatlıses” olarak değiştirmiştir. Tüm Türkiye onu İbrahim Tatlıses olarak kabul etmiştir.

Çocukluğu oldukça zorlu geçen Tatlıses, fakir bir aile büyümüştür. Ailesi ise oldukça kalabalıktır. Ünlü olana kadar çok zorluklar geçiren İbrahim Tatlıses, kendine özgü bir sese sahiptir. Bundan dolayı şarkıları hala dinlenmeye devam etmektedir. Hem oyunculuk hem de şarkıcılık kariyerinin yanında özel hayatı ile de bazı zamanlar gündem olmuştur.

İbrahim Tatlıses'in çocukları

İbrahim Tatlıses’in çocukları

İbrahim Tatlıses Kimdir?

İnşaatta çalışırken şarkı söylemesi ile keşfedilen İbrahim Tatlıses, kariyerine bu keşifle başlamıştır. 1980-1990 yıllarında İbrahim Tatlıses adı Türkiye’de sıklıkla duyulmaya başlanmıştır. Söylediği türkülerle dikkat çeken şarkıcı, aynı zamanda bir iş adamıdır. İbrahim Tatlıses’in çok fazla tanınmaya başlanması, ona ”İmparator” lakabının verilmesine neden olmuştur.

Ülkemizde imparator lakabına sahip olan tek şarkıcıdır. Lahmacun, turizm ve otel alanında birçok şirkete sahiptir. Bu şirketlere sahip olması ona iş adamı kimliğini kazandırmıştır. İbrahim Tatlıses’in son yıllarda başına gelen kaza ise, onu kariyerinden uzaklaştırmıştır. Ancak kendini biraz toparlaması üzerine tekrar eski popülerliğini kazanmaya çalışmaktadır.

İzleyin:İbrahim Tatlıses Ağlayarak Hayatını Anlattı

İbrahim Tatlıses Ne Zaman Ve Nerede Doğmuştur?

Şanlıurfa’da doğan İbrahim Tatlıses, 1954 yılında ailenin ilk evladı olarak dünyaya gelmiştir. İbrahim Tatlıses doğduğunda babası hapishanedeydi. Urfa’da geçimini yapamayan aile, İstanbul’a gelmiştir. Burada her işte çalışmaya gayret eden İbrahim Tatlıses, ailesinin geçimine katkı sağlamıştır.

Burada ünlü bir müzisyen olan Yılmaz Tatlıses’le tanışmıştır. Tatlıses soyadını almasına neden olan kişi de Yılmaz Tatlıses’tir. Yılmaz Tatlıses, İbrahim Tatlıses’i sahnelere çıkarmıştır. Böylece İbrahim Tatlıses için şarkıcılık kariyeri başlamıştır. Şarkıcılığın yanı sıra sinema oyunculuğunda da yer alan Tatlıses, bu alandaki kariyerine ise ”Ayağında Kundura” filmi ile başlamıştır.

İLGİLİ MAKALE  Müziğin sağlığımız üzerindeki büyük etkileri ortaya çıktı! Duyduklarınıza şaşıracaksınız (Kaynak: soru.com.tr)

Kasetleri ve filmleri ile ünü Türkiye’yi aşan bir isim olmayı başaran İbrahim Tatlıses, çok fazla hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştır. Bu kitleye ulaşması Tatlıses’in televizyon kanallarına da giriş yapmasına neden olmuştur.

İbrahim Tatlıses’in Çocuklarının İsimleri Nelerdir?

İbrahim Tatlıses, hayatında birçok kadına yer vermiştir. Bundan dolayı da magazin dünyasında haber olmuş bir isimdir. 4 evlilik yapmış olan Tatlıses’in her bir eşinden çocuğu dünyaya gelmiştir.

İbrahim Tatlıses’in çocuklarının isimleri ise şunlardır:

  • İdo Tatlıses
  • Gülden Tatlı
  • Elif Ada Tatlı
  • Ahmet Tatlı
  • Melek Zübeyde Tatlı
  • Gülşen Tatlı

Elif Eda Tatlı

İsimlerinde çocukları vardır. Bu çocuklar dışında İbrahim Tatlıses’in ayrı bir çocuğu daha bulunmaktadır. Ancak bir zamanlar İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak adındaki çocuğunu kabul etmemiştir. Her ne kadar kabul etmese de son yıllarda baba kızın arası oldukça iyidir. Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses’in Işıl Çıtak ile olan birlikteliğinden dünyaya gelmiştir.

İbrahim Tatlıses’in Eşleri

İbrahim Tatlıses, hayatında birçok kadına yer vermiştir.

4 kez evlenen İbrahim Tatlıses’in eşlerinin isimleri ise şunlardır:

  • Adalet Tatlıses
  • Perihan Savaş
  • Derya Tuna
  • Ayşegül Yıldız

Bu isimlerle evlilik yapan İbrahim Tatlıses, 6 çocuğa sahip olmuştur. Bu çocuklardan üçü Adalet Tatlıses’ten dünyaya gelmiştir. Diğer üçü ise Perihan Savaş, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız’dan olmuştur. Her birinden bir çocuk sahibi olan Tatlıses, son olarak evlat olarak kabul etmediği Dilan Çıtak’ı da çocukları arasına almıştır.

Ancak Dilan Çıtak’ın annesi, İbrahim Tatlıses’in eşi olmamıştır. Bir ilişki sonrasında dünyaya gelen Dilan Çıtak, bir ara magazinde çok konuşulmuştur.

İbrahim Tatlıses’in Oğlu İdo Tatlıses Kimdir?

İbrahim Tatlıses, bütün çocukları ile iyi geçinen bir babadır. Eşleri arasında en fazla Derya Tuna’ya aşık olan İbrahim Tatlıses, bu evlilikten doğan çocuklarına bile özel bir isim koymuştur. İbrahim ve Derya’nın oğlu anlamını taşıyan İdo, babası gibi ses sanatçısı olmuştur.

Babasının tarzından oldukça uzak bir şarkı tarzına sahip olan İdo Tatlıses, sesiyle dikkat çekmeyi başarmıştır. Günümüzde hareketli parçaları ve dansı ile tanına İdo, İbrahim Tatlıses’in müzik anlayışının dışındadır. Ancak bu durum İbrahim Tatlıses tarafından oldukça fazla takdir edilmektedir. İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses’in çocukları arasında en fazla popüler olan isimdir. Dilan Çıtak ve İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses’in magazinde çok fazla yer alan çocuklarıdır.

İLGİLİ MAKALE  Çocukları oylamayın kaliteli zaman geçirin. Çocuklarınızla evde daha iyi vakit geçirmenin yolları

Seyredin: İdo Tatlıses’ten bomba itiraf! Parasızlık yüzünden evden çıkamadım!

İbrahim Tatlıses’in Kızı Dilan Çıtak Kimdir?

İbrahim Tatlıses, yapmış olduğu evlilikler sonucunda evlat sahibi olmuştur. Ancak bir çocuğu evlilik dışı dünyaya gelmiştir. İbrahim Tatlıses, bir zamanlar Işıl Çıtak ile ilişki yaşamıştır. Bu ilişki sonucunda ise Işıl Çıtak hamile kalmıştır.

Ancak İbrahim Tatlıses, bebeğin dünyaya gelmesini istememiştir. Tatlıses bu bebeği istemese de Işıl Çıtak, kızını dünyaya getirmiştir. İbrahim Tatlıses’in Dilan’ı kabul etmesi zaman almıştır. Baba kız kimi zaman çatışmalar yaşasalar da günümüzde ilişkileri düzenli hale gelmiştir.

Seyredin: Dilan Çıtak Tatlıses babasına kendisini sordu

İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak’ın ismini de çocukları arasına yazdırmıştır. Dilan Çıtak, hem babası hem de kardeşleri ile oldukça iyi geçinmektedir. Çıtak da tıpkı babası gibi güzel bir sese sahiptir.