Burçlar, insanların karakterleriyle alakalı pek çok şeyi ele verirler. Yalan da bunlardan bir tanesi. Suçlamaları saf dışı bırakmak için söylenen yalanlar, karşıdaki insanı yorar ve yıpratır. Güveni büyük ölçüde zedeleyen bu durumda, insanlar birbirlerine eskisi kadar yakın olamazlar. Bazı burçlar oldukça dürüstken, bazılarıysa tam anlamıyla yalancıdırlar. Yalan söyleyen bu burçların yalanını yakalamak hem zordur hem de uzun vakit alır. Yakalandıklarında ise yalanlarını haklı çıkaracak, kendilerince geçerli nedenler bulurlar. İşte uzak durulması gereken, yalanı çok iyi söyleyen o burçlar.

İkizler burcu (22 Mayıs-22 Haziran)

İkizler burcu, çok sevilen burçlardan değildir ne yazık ki. Değişken ruh hali ve çabuk sıkılan yapısı yüzünden insanlarda olumlu bir intiba bırakmamıştır. İkizler burcu, zeki yapısı ile birlikte yalan söylemeyi de çok iyi başarabilen bir burçtur. Yalanı en iyi söyleyebilen burç olan İkizler burcu, yalan söylediği zaman anlamanız neredeyse imkansızdır. Detaylı ve zekice yalanlar söyleyip kusursuz bir manipülasyona imza atan İkizler, sizi hayat boyu yıpratacak ve yoracaktır.

Kova burcu (21 Ocak-19 Şubat)

Tıpkı İkizler burcu gibi, Kova burcu da yalan söylemek konusunda ustadır. Kova burcu, dahi burçlar arasında yer alır ve oldukça zekidir. Yaşanmamış veya asla yaşanmayacak şeyleri varmış ve olmuş gibi anlatır ve bunu karşısındakine kolaylıkla empoze eder. Kova burcu müthiş zekası sayesinde yalan da olsa kendini haklı çıkaracak sebepler bulur ve ona göre yalanlar üretir. Bunu anlamanız mümkün olmayacağından, en azından uzun zaman alacağından Kova burcu ile ilişkinize çok dikkat edin. Kova burcu da yalan konusunda en yetenekli burçlar arasında yer alır.

Balık burcu (20 Şubat-20 Mart)

Duygusal ve aşırı hassas yapısıyla dikkat çeken Balık burcu, tüm drama kraliçeliğine rağmen yalan söyleme konusunda oldukça başarılı bir burçtur. Söylediği yalana kendisi de inanan Balık burcu, sizi de yalanına kolaylıkla inandırabilir. Yalan konusunda hiç beklenmedik şekilde başarılı olan Balık, karşısındakine kendisini acındırmak ve zayıf göstermek için yalana sıkça başvurur. Manipülasyon yeteneği zirvede olan burçlardan bir tanesi olan Balık burcunun masum görünüşünün altında yatan Pinokyo’ya dikkat edin. Sizi kandırır ve farkında olmanız uzun zaman alır. Balık burcunun yalan söyleyebildiğini de aklınızdan çıkarmayın.

İLGİLİ MAKALE  Onlarla kimseler baş edemez. Zekasıyla baş döndüren dahi burçlar belli oldu

Akrep burcu (23 Ekim-22 Kasım)

Akrep burcu, burçlar alemindeki en gizemli burçtur. Yalandan hiç hoşlanmayan Akrep burcu, buna karşın kolaylıkla yalan söyleyebilen bir burçtur. Gerektiğini düşündüğünde yalan söylemekten çekinmez ve karşısındakinden intikam almak gibi bir amaç güdüyorsa, bunu başarıyla gerçekleştirir. Özellikle Akrep burcuna yalan söylediyseniz, ondan kesinlikle uzak durun. Sizin ona yaşattığınızı o da size yaşatmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Yalanına kendisi de inandığı için sizin anlamanız oldukça zorlaşır. Gizemli görünümü ile zaten korkulan ve güvenilmeyen bir burç olan Akrep sadece sinirlendiğinde ya da gerçekten gerekli olduğunu düşündüğünde yalan söyler. Bu yüzden eğer hayatınızda yalan dolan istemiyorsanız Akrep’ten uzak durmayın ama ona yalan da söylemeyin.

Akrep burcu kişilik özellikleri nelerdir?

Akrep burcu kişilikleri genellikle şöyle tanımlanabilir:

  • Gizemli ve mistik: Akrep burcu kişileri genellikle kendilerini gizler ve insanların onları gerçekten tanımasına izin vermezler.
  • Ciddi ve tutkulu: Akrep burcu kişileri genellikle ciddi ve tutkulu insanlardır. Onlar için her şey ya yaşamak ya da ölmektir.
  • Kendine güvenli: Akrep burcu kişileri genellikle kendilerine güvenir ve kararlarını kendileri alırlar.
  • Manipülatif: Akrep burcu kişileri genellikle manipülatif olabilirler ve insanları kontrol etmeye çalışabilirler.
  • Sadık: Akrep burcu kişileri genellikle sadık insanlardır ve arkadaşlarına ve sevdiklerine sadakatle bağlıdırlar.
  • Duygusal: Akrep burcu kişileri genellikle duygusal insanlardır ve duygusal olarak duyarlıdırlar.
  • Meraklı: Akrep burcu kişileri genellikle meraklı insanlardır ve her şeyi öğrenmeye ve keşfetmeye isteklidirler.

Notlar: Burçlar kişilikleri belirlemek için kullanılan astrolojik unsurlardır. Her kişinin kişiliği kendine özgüdür ve genellemeler yaparken dikkatli olunması gerekir.

Terazi burcu (23 Eylül-23 Ekim)

Terazi burcu da kolaylıkla yalan söyleyebilen ve bunu yaparken zevk alan burçlar arasında yer alır. Terazi burcu yalan söylediğinde bunun yalan olduğunu anlamanız neredeyse imkansızdır. Arkadaşlarına karşı çok sadakatli bir tavır sergileyen Terazi, yalanı genellikle partnerine söyler. İlişkiden kolay sıkılabilen bir burç olan Terazi burcu, dürüst görünümüyle güven kazansa da maalesef ki o güveni boşa çıkarabilir. Başarılı bir şekilde yalan söyleyen Terazi burcundan da mümkünse uzak durun. Sizi kolaylıkla kandırabilir.