Bir başkasına gelen örneğin sevgilimizin, kocamızın veya çocuklarımızın Whatsapp’tan gelen mesajları nasıl okunur? Bu aslında birçok kişinin aklını kurcalayan bir soru. O başkası doğru mu söylüyor çocuğunuz aniden kendi içine çekildi ve yaşadığı sorunları olabilir. Siz de bunları öğrenmek istiyor olabilirsiniz. Bununla ilgili birkaç yöntem mevcut.

Bu Mesajları Okumak İçin Neler Yapabiliriz?

Öncelikle son birkaç yıldır akıllı telefon kullanımı arttı. Bununla birlikte whatsApp kullanımı da öyle. Tabi ki başkasının Whatsapp mesajlarını okuyabilmek için o telefonu elimize alıp okumamız gerekiyor. Bu sebepten, zamanla başkasının whatsApp mesajlarını okuyabilmek için kullanabileceğiniz bazı yazılımlar oluşturulmuş.

Başkasının Whatsapp Mesajlarını Okumak İçin Uygulamalar Ve Yazılımlar

  1. WhatsWeb For Whatscan Uygulaması

Bu uygulama android tabanlı telefonlarda kullanılabiliyor. Bu uygulama ile, mesajlarını okumak istediğiniz kişinin whatsApp mesajlarına Whatsapp web ile QR kod okutularak yapılıyor fakat ayarlardan bakıldığı zaman bağlantı yapıldığı anlaşılmaktadır. Tabi Whatsapp web kullanan biri değilse fark etmesi uzun zaman alacaktır ama görmesi imkan dahilinde.

  1. Mspy Telefon Takip Yazılımı

Tüm android tabanlı telefonlarda ve ios tabanlı (İPhone) telefonlarda çalışan bir yazılımdır. Bu takip yazılımı ile başkasının whatsApp mesajlarına ulaşılabiliyor ve fotoğraflara, videolara da ulaşılabilen bir yazılım oluyor kendisi hiçbir şekilde fark edilmiyor. zaten casus yazılım ve kurması kolay mesajları harfi harfine görebiliyorsunuz.

  1. Highster Mobile Takip Yazılımı

Bu yazılım aşağıda detaylarını vereceğimiz mSpy yazılımı ile benzer işlevleri görmektedir. Türkçe dil desteği olmadığı için teknik destek alabileceğiniz müşteri hizmetleri yok. yabancı dilinizde yoksa muhatap bulamayabilirsiniz.

İZLEYİN: Başkasının WhatsApp mesajlarını okuyabileceğiniz casus uygulamalar!

  1. FlexiSpy Casus Yazılımı

Bu yazılım ile uzaktan istediğiniz kişinin telefonuna erişip karşı tarafın whatsApp mesajlarını görme ve incelemekle kalmaz, tüm arama ve mesaj içeriklerine hemen erişiyorsunuz.

Başkasının whatsApp Mesajlarını Okurken Dikkat Etmeniz Gerekenler

  • Başkasının whatsApp mesajlarını gizlice okumak için çok dikkatli olmalısınız. Yasal bir suç olduğundan ceza alabilirsiniz.
  • QR kodunu taradığınızda karşı taraf bunu kolaylıkla fark edebilir. Çünkü bir süre sonra mesajlarını okuduğunuz kişiye tarayıcının açık olduğu bildirimi gidecektir. Bu sebepten dolayı, işiniz bitince whatsApp web’den oturumu kapatmanız ve çıkış yapmanız gerekmektedir.
İLGİLİ MAKALE  WhatsApp Web için yeni özellik yolda

Takip etmek yasal mı?

Çok önemli bir uyarı da yapalım. Bunlar veya benzeri uygulamaları kanunsuz kullanmamanız gerekir.  Takip edeceğiniz kişiye ve çocuklarınıza mutlaka bilgisini vermeniz gerekir. Hedef telefonu kullanımda izin almanız gerekir. Gizli bir şekilde takip yapmanız yasal olarak şuç teşkil eder.