Günümüzde trafikte faaliyet gösteren onlarca farklı araç türü bulunuyor. Bunlar sedan, spor, SUV ve ticari araçlardır. Ticari araçlar genellikle işletmeler, firmalar ve geniş aileye sahip kişiler tarafından tercih ediliyor. Bu araçların iç hacimleri ve bagajı oldukça geniş oluyor. Büyük bir çoğunlukla dizel motora sahip olan bu araçlar daha güçlü ve yük taşımaya daha çok müsaittir. Fiat doblo da bu araçlardan biridir. Ülkemizde hafif ticari araç olarak bilinen Fiat Doblo kendi alanında en fazla satış yapan araçların başında yer alıyor.

2021 Fiat Doblo Motor Seçenekleri

İtalyan otomotiv üreticisi Fiat’ın ürettiği Doblo üç farklı motor seçeneği ile üretiliyor. 1.3 Multijet dizel motor 95 HP gücündedir. Bu motor dört silindire sahip ve aracın önünde enlemesine yerleştirilmiştir. Diğer motor seçeneği de 1.6 multijet dizel motordur. Bu motor 120 HP güç üretiyor ve 1750 Nm torka sahiptir. Tek sıra halinde dört silindire sahip olan motor yine enlemesine yerleştirilmiştir. 1.6 Multijet dizel yakıt sistemli bir diğer motor ise 105 HP gücüne sahiptir.

Fiat Doblo

Fiat Doblo

2021 Fiat Doblo Kasa Çeşitleri

Hafif ticari araç sınıfında yer alan Doblo farklı amaçlar için kullanılabiliyor. Onun için farklı kasa tiplerinde araçları bulunuyor. Bunlardan biri Doblo Cargo modelidir. Kargo taşımacılığında kullanılan bu kasa standart, maxi ve maxi XL diye üç farklı gövde tipinde üretiliyor. Bu araçlar iki kişiliktir ve arka bölüm sadece kargo taşımacılığında kullanılıyor. Fiat Doblo’nun diğer seçeneği ise beş kişilik Doblo Combi modelidir. Bu model standart ve maxi diye iki seçenekten oluşur.

Fiat Doblo

Fiat Doblo

2021 Fiat Doblo Paket Seçenekleri

Fiat Doblo farklı kasa seçenekleri yine farklı paketler ile piyasaya sunuluyor. Bu paketlerde bulunan özelliklere göre farklı hedef kitlelere hitap ediyor. 2021 yılı üretilen Fiat Doblo paket seçenekleri aşağıdaki gibidir;

  • Fiat Doblo Easy
  • Fiat Doblo Safeline
  • Fiat Doblo Urban
  • Fiat Doblo Premio Plus
  • Fiat Doblo Trekking

Bu paketler içeriklerine göre farklı fiyatlarla fiyatlandırılıyor. Kasa tiplerinde değişiklik olmayan bu araçlarda sadece özellik olarak farklılaşıyor.

Fiat Doblo

Fiat Doblo

2021 Fiat Doblo Easy Paketi

Fiat Doblo’nun başlangıç paketi olarak bilinen Easy 16 jant lastik ebadına sahiptir. Katlanabilir arka koltuklar aydınlanma paketi, elektrikli ön camlar, elektrikli yan aynalar, manuel klima ve bagaj örtüsü paketin özelliklerindendir. Ayrıca ABS, ESC, EBD ve ASR güvenlik sistemleri ile Yokuş kalkış desteği ve motor kontrol sistemi de yer alıyor. Sürücü ve yolcu hava yastığı, bagaj prizi, çocuk bağlantılı arka koltuk ve USB bağlantılı müzik sistemi de yer alıyor.

İLGİLİ MAKALE  Daha ucuzunu bulmak zor. Fiat otomobillerin tüm modellerinin fiyatları

2021 Fiat Doblo Safeline Paketi

Safeline paketinde Fiat Doblo kasa renginde ön ve arka tampon bulunuyor. Aynı renge sahip dikiz aynası, eşya taşımak için tavan rayı, katlanabilen ve taşıma kapasiteli bagaj örtüsü paketin özelliklerindendir. Arka park sensörü, ayarlanabilir ön koltuklar, ön kol dayama, fonksiyonlu direksiyon simidi ve sis farları bulunuyor. Ayrıca 7 inç dokunmatik ses sistemi ve telefon bağlantısı da paketin diğer özelliklerindendir.

Fiat Doblo

Fiat Doblo

2021 Fiat Doblo Premio Plus Paketi

Fiat Doblo diğer paketlerde olan özellikler bu pakette de bulunuyor. Bu paketlerin yanı sıra yan koruma ve üst çıtaları ile kapı kolları aracın kasa rengi ile aynıdır. Daha modern iç kapıları, alışımla jantlar, kapı logoları ve arka kapı süsü için çıtalar yer alıyor. Özel iç döşeme ve filmi arka camlar da bu pakette yer alıyor.

2021 Fiat Doblo Urban Paketi

Fiat Doblo Urban paketinde elektrikli ön ve arka camlar, perdeli bagaj örtüsü, yandan çarpmalarda hasar önleyici çıtalar ve sis farı bulunuyor. Ayrıca aydınlatma paketi, yolcu ve sürücü hava yastığı buz çözücü ve katlamalı yan aynalar ve çekiş kontrol sistemi yer alıyor. Bu pakette hız sabitleyici, çok fonksiyonlu müzik sistemi ve telefon bağlantısı yer alıyor.

2021 Fiat Doblo Trekking Paketi

Fiat Doblo’nun en dolu paket olan Trekking paketi aracı yaklaşık 10 cm daha fazla yükseltiyor. Dikiz aynaları, yan aynaları ve donanımları bir alt pakette yer alanlarla aynıdır.

Fiat Doblo

Fiat Doblo

2021 Fiat Doblo Fiyatları

Fiat Doblo 2021 yılı için fiyat seçenekleri aşağıdaki gibidir;

  • 1.3 Multijet Doblo Easy paketi 175.900 TL
  • 1.6 Multijet Doblo Easy paketi 186.900 TL
  • 1.3 Multijet Doblo Safeline paketi 182.900 TL
  • 1.6 Multijet Doblo Safeline paketi 193.900 TL
  • 1.3 Multijet Doblo Urban paketi 191.900 TL
  • 1.6 Multijet Doblo Urban paketi 194.900 TL
  • 1.3 Multijet Doblo Premio Plus paketi 192.900 TL
  • 1.6 Multijet Doblo Premio Plus paketi 198.900 TL
  • 1.6 Multijet Doblo Trekking paketi 209.900 TL

Bu fiyatlar Fiat firmasının anahtar teslim fiyatlarıdır. Fakat opsiyon fiyatları ile birlikte ve farklı bayi politikaları ile fiyatlarında değişiklik gösterilebiliyor. Otomatik klima, park sensörleri, mekanik boya ve konfor paketi Fiat Doblo’nun opsiyonları arasındadır.

İLGİLİ MAKALE  Vergiler olmasaydı iPhone fiyatları ne kadar olurdu?

Tüm fiyat listesini görmek için tıklayınız