Taze balıklar perakende satışları gerçekleştirilmeden önce Su Ürünleri Hali içerisinde toptan satışları gerçekleştirilir ve buradan satıcılara ulaştırılır. Balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde devlet kontrollü bir şekilde sağlık yönetmeliklerine uygun şekilde balık satışı gerçekleştirilir. 2022 yılı içerisinde pek çok üründe olduğu gibi Su Ürünleri Hali içerisinde satılan balıklar da zamlandı. Zam ya da indirimlere bağlı aldıkları güncel fiyatlar ile balık çeşitlerine ait liste her geçen gün güncellenmeye devam ediyor.

Su Ürünleri Hali balık fiyatları

Su Ürünleri Hali içerisinde aktif olarak satışı gerçekleştirilen balık türleri için belirlenen güncel fiyatlar, farklı satıcılar tarafından satılan balık türlerine ait en yüksek ve en düşük fiyatları gösteren listeler ile yayınlanıyor. Listelere baktığımızda ise 2022 yılı içerisinde fiyatların genel olarak zamlar le karşımıza çıktığını görmekteyiz. Her gün taze olarak tutulan ya da alınan balıkların satışlarını gerçekleştirildiği Su Ürünleri Hali içerisinde fiyat listeleri de günlük olarak güncellenmeye devam ediyor. Su Ürünleri Hali güncel balık fiyatları ise şu şekilde:

Çipura

Çipura cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan çipura cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 70,00 Türk Lirası ve çipura cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 90,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

İthal uskumru

İthal uskumru cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan ithal uskumru cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,00 Türk Lirası ve ithal uskumru cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 40,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Kefal

Kefal cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kasa hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kefal cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 75,00 Türk Lirası ve kefal cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 200,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Kılıç

Kılıç cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kılıç cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 90,00 Türk Lirası ve kılıç cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 110,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

İLGİLİ MAKALE  İnşaat demirinde düşüş listelere yansıdı! 1 ton inşaat demiri güncel fiyatları

Levrek

Levrek cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan levrek cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 70,00 Türk Lirası ve levrek cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 130,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Lüfer

Lüfer cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından adet hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan lüfer cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 80,00 Türk Lirası ve lüfer cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 100,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Norveç somonu

Norveç somonu cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan Norveç somonu cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 190,00 Türk Lirası ve Norveç somonu cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 210,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Sardalya

Sardalya cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kutu hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan sardalya cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 500,00 Türk Lirası ve sardalya cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 1200,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Somon

Somon cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan somon cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 60,00 Türk Lirası ve somon cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 70,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Barbunya

Barbunya cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kap hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan barbunya cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 500,00 Türk Lirası ve barbunya cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 1000,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

İLGİLİ MAKALE  İnşaat demirinde dengeler değişiyor. 1 ton 'inşaat demiri' fiyatları artacak mı?

Dil

Dil cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan dil cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 300,00 Türk Lirası ve dil cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 600,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Kalkan

Kalkan cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kalkan cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 450,00 Türk Lirası ve kalkan cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 500,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Kırlangıç

Kırlangıç cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kırlangıç cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 400,00 Türk Lirası ve kırlangıç cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 500,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Mırlan

Mırlan cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kasa hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan mırlan cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 150,00 Türk Lirası ve mırlan cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 300,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Tekir

Tekir cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan tekir cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 200,00 Türk Lirası ve tekir cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 775,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.

Alabalık

Alabalık cinsi balıklar Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından kilogram hesabı ile satışa sunulan balık türleri arasında yer almaktadır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan alabalık cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 40,00 Türk Lirası ve alabalık cinsi balıklar en yüksek satış fiyatı olarak 45,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor.