Omega-3 bakımından zengin kaynaklar olan balıklar lezzetli yapıları ile hem sağlıklı hem de nefis bir yemek için alınan ve ülkemizde birden fazla şekilde pişirilen deniz ürünleridir. Ancak aldıkları zamlar ile balıklar gibi deniz ürünlerine ulaşım da zorlaşmaya başladı. Taze şekilde tutularak tezgahlarda yerlerini alan balıklar için ilk durak olan Su ürünleri Hali bünyesinde toptan fiyatları ile satılan balıklar buradan satıcılara ve sofralarımıza kadar geliyor.

Zamlar balık fiyatlarını da etkiledi

2022 yılı içerisinde fiyatlara işlenen zamlar güncel balık fiyatlarını da etkiledi. Gelen zamlar sonrasında yüzde 50 seviyesine yakın zamlar alan balık türleri için belirlenen güncel fiyatlar toptancı fiyatı olarak su Ürünleri Hali tarafından listeler halinde paylaşılıyor. Burada satılan balıklar ise perakende satış fiyatları ile satıcılar tarafından halka sunuluyor. Güncel Su Ürünleri Hali balık fiyatları ise şu şekilde karşımıza çıkıyor:

Çipura

Çipura cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan çipura cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 70,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Çipura cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 90,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

İstavrit

İstavrit cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kutu hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan istavrit cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 550,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. İstavrit cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 600,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

İthal uskumru

İthal uskumru cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan ithal uskumru cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. İthal uskumru cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 40,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Kefal

Kefal cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kasa hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kefal cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 75,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Kefal cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 200,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Kılıç

Kılıç cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kılıç cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 90,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Kılıç cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 110,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

İLGİLİ MAKALE  Hal balık fiyatları 15 Haziran 2022. Güncel Su Ürünleri Hali fiyatları

Levrek

Levrek cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan levrek cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 70,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Levrek cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 130,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Lüfer

Lüfer cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda adet hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan lüfer cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 80,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Lüfer cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 100,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Norveç somonu

Norveç somonu cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan Norveç somonu cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 190,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Norveç somonu cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 210,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor

Sardalya

Sardalya cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kutu hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan sardalya cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 500,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Sardalya cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 1200,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Somon

somon cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan somon cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 60,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. somon cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 70,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Barbunya

Barbunya cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kap hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan barbunya cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 500,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Barbunya cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 1000,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

İLGİLİ MAKALE  Balık pişirelim ancak kokmasın diyenlere balık kokusunu anında yok eden formül

Dil

Dil cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan dil cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 300,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Dil cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 600,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Kalkan

Kalkan cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kalkan cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 450,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Kalkan cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 500,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Kırlangıç

Kırlangıç cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan kırlangıç cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 400,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Kırlangıç cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 500,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Mırlan

Mırlan cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kasa hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan mırlan cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 150,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Mırlan cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 300,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Tekir

Tekir cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kasa hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan tekir cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 200,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Tekir cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 775,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

Alabalık

Alabalık cinsi balıklar Su Ürünleri içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen balıklardır ve bu satışlarda kilogram hesabı işlem yapılır. Su Ürünleri Hali içerisinde satılan alabalık cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 40,00 Türk Lirası şeklinde değişim gösterdi. Alabalık cinsi balıklar için belirlenen en yüksek satış fiyatı ise 45,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.