Emekli maaşları emekli olan bireyler için tanımlanan maaşlardır. Emekli bireyler her ay aldıkları emekli maaşlarını farklı bankalardan çekebilirler. Ülkemizde hizmet veren bankalar tarafından ise emekli maaşlarını bankalara taşımak isteyen emekli bireyler için kampanyalar tanımlanıyor. Tanımlanan kampanyalar içerisinde maaşını taşımak isteyen emekliler için birden fazla promosyon öne çıkıyor. Emekli maaşını farklı bir bankaya taşımak isteyenler için tanımlanan bu promosyonlardan en avantajlıları arasında sayılan promosyon ise İş Bankası tarafında duyuruldu.

İş Bankası’ndan dev kampanya

Emeklilik hayatında emekli maaşını ve ikramiyelerini almak adına kendilerine banka olarak İş Bankasını tercih edecek olan emekli adayları ve mevcut emekli bireyler, İş Bankası’nı tercih etmeleri halinde dev promosyonlardan faydalanabiliyorlar. SGK emeklileri için ayrıcalıklar tanıyan İş Bankası, müşterilerine hızı ve kolay bankacılık imkanları sunuyor. İş Bankası tarafından getirilen kısa süreli promosyon ise emekli maaşınızı İş Bankası’na taşımanız halinde 5 bin Türk Lirası komisyon ödemesi almanıza olanak sağlıyor.

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyana 5.000 TL promosyon

İş Bankası ve T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) taraflarınca yapılan anlaşmaya göre, İş Bankası’ndan emekli maaşı alan, ilk emekli maaşı için İş Bankası’nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası büny6esne taşıyan bireyler 5 bin TL’ye varan emekli promosyonlarından faydalanma hakkı kazanıyor. Kampanya kapsamında 27 Haziran ve 30 Eylül 2022 tarihleri arasında işlemlerini gerçekleştiren emekli bireyler gem promosyonlardan faydalanıyor hem de ek haklardan yararlanma hakkı kazanıyor. Kampanya2ya SGK bünyesinde yer alan emekliler katılabiliyor. Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur kurumlarından emekli olan bireyler için tanımlanan kampanyadan faydalanmak adına başvurabileceğiniz son gün ise 30 Eylül.

Ayrıcalıklar sizi bekliyor

Emekli maaşını İş Bankası bünyesine taşıyan emekli bireyler kazanacakları 5 bin TL’ye aran promosyon dışında ek imkanlar da kazanıyor. Maaşını İş Bankası’na taşıyan emekli bireyler ve ilk kez emekli maaşı alacak olan bireyler Maksimum Kart ve ek kartlar için herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmıyor ve ayrıca tanımlanan ayrıcalık ve avantajlardan yararlanabiliyor. SGK emeklisi bireyler iççin tanımlanana haklardan yararlanmak için İşCep mobil uygulaması, İş Bankası İnternet Şubesi ya da en yakın İş Bankası şubesini tercih ederek emekli maaşınızı kolayca İş Bankası’na taşıyabilirsiniz.

İLGİLİ MAKALE  SSK, Bağkur ve emekli aylığı maaşları ne kadar olacak?

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıma ve promosyon alma nasıl yapılır?

Emekli maaşını İş Bankası’na taşımak isteyen SGK emeklileri diledikleri şekilde İşCep mobil uygulamasından, İş Bankası internet adresinden ya da telefon ile 0850 724 0724 İş Bankası müşteri hizmetlerini arayarak işlemlerini gerçekleştirebilirler. Kendileri uğraşmak istemeyen ya da nasıl yapacağını bilmeyen bireyler aynı zamanda İş Bankası şubelerinden de işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Emekli maaşı taşıma işlemlerini kendileri tamamlamak isteyen SGK emeklilerinin emekli maaşı taşıma işlemlerini tamamlamak için izlemeleri gereken adımlar ise şu şekilde:

İşCep mobil uygulaması:

İşCep uygulamasından Başvurular kısmına gelin. Burada yer akan Emekli Maaş İşlemleri kısmına tıklayın. Maaş Taşıma ve Talimat Verme bölümünden maaşınızı İş Bankası bünyesine taşıyabilirsiniz. Ardından yine aynı şekilde Emekli Maaş İşlemleri menüsünden Promosyon Başvurusu ekranından emekli maaş promosyonu işleminizi geçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası İnternet Şubesi

İş Bankası İnternet Şubesi üzerinden işlem gerçekleştirmek için internet adresinde ana sayfada yer alan Başvuru – Ürünler sekmesine tıklayın. Burada yer alan Emekli Maaş İşlemleri kısmına ıklayın. Ardından çıkan ekranda Maaş Taşıma ve Talimat Verme ekranından maaş taşıma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıdıktan sonra yine aynı şekilde Emekli Maaş İşlemleri ekranından Promosyon Başvurusu kısmına tıklayarak emekli maaş promosyonu talep edebilirsiniz.

Emekli tanıdığını getirene 500 TL’ye kadar MaxiPuan

İş Bankası müşterisi olan bireyler, emekli tanıdıklarına referans olmaları halinde hem emekli tanıdıklarına gem de kendilerine kazanç sağlama imkanı yakalıyorlar. 27 Haziran ve 30 Eylül 2022 tarihleri arasında emekli tanıdıklarına referans olarak emekli maaşlarını İş Bankası’na taşımalarına yardımcı olan İş Bankası müşterileri 500 TL’ ya varan Pazarama MaxiPuan kazanıyor.