Doğal olarak sürekli paraya ihtiyacımız olabiliyor. Bu yüzden hafta sonları da tatil günlerinde kredi çekilebilir mi sorusu son derece önemlidir. Bazı bankalar hafta sonlarında bile müşterilerine kredi imkanı sunabiliyor. Hafta sonları tatil günleri olduğundan dolayı genellikle bankalar açık değildir. Bu yüzden birçok kişi hafta sonu nakit ihtiyaçları olduklarında kredi çekilip çekilmeyeceğini merak ediyor. Bu işlem ise bankadan bankaya değişiyor.

Hafta Sonu Kredi Çekme Fırsatı Veren Bankalar Hangileridir?

Her banka müşterilerine hafta sonu kredi çekme fırsatı vermez.

Fakat;

  • Yapı Kredi Bankası
  • İş Bankası
  • Akbank
  • Finansbank
  • Vakıfbank
  • Garanti Bankası,

Gibi bankaların müşterisi iseniz internet bankacılığından faydalanarak kredi çekebilirsiniz. Bu bankaların sunduğu internet bankacılığı fırsatından yararlanmak için bilgilerinizi doğru girmeniz gerekiyor. Bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduğunuzda krediniz onaylanırsa hafta sonları bile kredi hesabınıza yatar.

İzleyin: Bankadan Kredi Çekemeyenler Bunu Deneyin

https://www.youtube.com/watch?v=dRDg0HQwFow

Hafta Sonu İnternet Bankacılığı İle Kredi Alma

İnternet bankacılığından kredi çekme başvurusu yaptıktan sonra çekeceğiniz kredi miktarını ve ne kadar süre kullanacağınızı girmeniz gerekiyor. Daha sonra sigortalı ya da sigortasız seçenekleri ile ödeme planları karşınıza çıkar.

Sigortalı kredi çekme seçeneğini seçerseniz banka:

  • Kredi sözleşmesi
  • Hayat sigortası sözleşmesi
  • Mesafeli sigorta sözleşmesi
  • Geri ödeme planı

Gibi işlemleri online olarak sizlere okutur. Bu bilgileri okuduğunuzu onayladıktan sonra krediniz hesabınıza yatar. Hafta sonu bu bankalardan kredi çekmek için bankanın müşterisi olmalısınız.

Para Sayma

Para Sayma

Kredi Sözleşmesi

İnternet bankacılığından kredi aldıktan sonra okuyup onayladığınız sözleşmeler gmail hesabınıza mail olarak gelir. Daha sonra bunları detaylıca okuyup inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu belgeleri diğer kredi çekme işlemleriniz için de kullanabilirsiniz.

Video: Gelir Belgesiz Kredi Nasıl Alınır? (SGK Kaydı Olmadan)

Hafta Sonu Anlık Kredi Veren Bankalar

Nakit paraya çok acil bir şekilde ihtiyacınız var ise gün içinde anında kredi veren bankalara başvurmanız gerekiyor. Yapı Kredi bankası gün içerisinde kredinize hemen onay verebilir. Yapı Kredi bankası ile krediniz onaylanır onaylanmaz nakit para ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

İLGİLİ MAKALE  Kredi borcu olanlar dikkat! Düğmeye basıldı, neler yapabilirsiniz?

Yapı Kredi uygulamasından Yapı Kredi’nin krediler bölümüne giriş yaparak kredileri inceleyebilirsiniz. Kısacası bazı bankalar hafta sonu tatil günlerinde bile kredi çekme imkanı sunuyor.