Garanti Bankası, Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile beraber yeni bir ihtiyaç kredisi modelini yayınladı. Yayınladıkları ihtiyaç kredisi haberinde düşük faizler belirten Garanti bankası, bu kampanyayı yeni müşterisi olanlar için sunmaktadır. Garanti BBVA mobil bankacılık uygulaması üzerinden Garanti Bankası müşterisi olan herkes, bu kredi kampanyasından kolay bir şekilde yararlanabilmektedir. Bu yazımızda sizlere, Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu Bayram kredisinin detaylarından bahsedeceğiz.

Garanti Bankası’ndan bayram ihtiyaç kredisi

Garanti Bankası, mobil bankacılık uygulaması üzerinden Garanti Bankası müşterisi olan yeni müşterileri için ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kurban Bayramı öncesinde müşterilerinin ihtiyaçlarını kolay bir şekilde giderebilmesi için bu kampanyayı hazırladı.

Garanti Bankası’nın hazırlamış olduğu bu kredi yüzde 0,99 faiz ile geri ödenmektedir. İhtiyaç kedisi olarak çekilen bu kredi 5 bin Türk lirasına varan seviyelerde, 2 ay vadeler ile çekilebilmektedir. Bu krediden faydalanmak için herhangi bir özel sınıfta olmanız gerekmiyor. Garanti Bankası’nın mobil bankacılık uygulaması üzerinden banka müşterisi olan herkes, anında bu krediden kolayca faydalanabiliyor. Ancak bu krediden faydalanabilmek için banka müşterisi olduktan sonra tam 3 gün içerisinde bu kredi kampanyasına başvuru yapmanız gerekiyor.

Bayram kredisi örnek maliyet tablosu

Kredi tutarı (TL)Faiz (%)Vade (Ay)Taksit (TL)Tahsis ücreti (TL)Yıllık maliyet oranı (%)
Kredinin toplam maliyeti (TL)
5.0000,9912450,94015,905.411,29

Mobil bankacılık uygulamasında banka müşterisi nasıl olunur?

Pandemi dönemi süresi içerisinde birçok banka, yeni müşteri edinebilmek ve müşteri edinirken sosyal mesafeyi koruma amacı ile mobil bankacılık uygulamalarını kullanmaya başladı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası’da yerini alıyor. Garanti BBVA mobil bankacılık uygulaması üzerinden kolay bir şekilde Garanti Bankası müşterisi olabilmektesiniz. Bu şekilde banka müşterisi olabilmek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

  • Öncelikle Garanti BBVA mobil bankacılık uygulamasını, akıllı telefonunuza indirin.
  • Daha sonra ise uygulamaya giriş yapın ve “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.
  • Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı ve cep telefonunuzu ilgili alanlara girin.
  • Kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun.
  • Telefonunuzu yatay konuma çevirin ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı’nızın önünün ve arkasının net bir şekilde fotoğrafını çekin.
İLGİLİ MAKALE  Garanti Bankası müşterisi olanlara faizsiz nakit avans fırsatı. 5 bin TL'ye kadar!

  • Eğer akıllı telefonunuzda NFC özelliği bulunuyorsa, kimlik kartınızı telefonunuzun arkasına yaklaştırıp kimlik kartınızı taratın. Yakın alan iletişimini destekleyen (NFC) telefonunuzun bulunmadığı durumlarda ise, başka bir banka hesabınızdan Garanti Bankası hesabına, aynı gün içerisinde iade edilmek üzere 1 Türk lirası ya da bankanızın transfere izin verdiği minimum tutarı para transferi yaptığınız zaman kimlik doğrulama işlemleri tamamlanabilecektir. 
  • Kimlik doğrulama işlemleri tamamlandığında, Garanti Banaksı’ndan gelecek olan bir SMS ile bilgilendirileceksiniz.
  • Kimlik doğrulama işlemlerinin ardından da akıllı telefonunuzun ön kamerası yardımı ile yüzünüzün net bir fotoğrafını çekin.
  • Bütün bu işlemleri yaptıktan sonra Garanti Bankası müşteri temsilcilerinden herhangi biri ile görüntülü görüşme gerçekleştireceksiniz. Görüntülü görüşme saatleri hafta sonları ve resmi tatiller olmak üzer 08.30 ile 01.00 arasında gerçekleştirilebilecektir.
  • Size yöneltilecek olan sözleşmeleri okuyup, onaylayın.
  • Mobil bankacılık uygulamasına giriş yapabilmek adına kendinize altı haneli bir parola oluşturun.