Karadeniz’in incisi, kuruyemişlerin en popüleri ve ihracatın en güçlü isimlerinden biri olan fındık, aynı zamanda yerli pazarda da yoğun talep ile işlem görmeye devam ediyor. Tüm dünyaya ihracatı yapılan fındık ülkemizde Karadeniz bölgesinde yetiştiriciliği yapılan ve garklı şehirlerde yer alan Ticaret Borsaları tarafından satışı gerçekleştirilen ürünler arasında yer alıyor. Fındık için belirlenen güncel fiyatlar ise TOBB tarafından ortalama olarak paylaşılmaya devam ediliyor.

1 kilogram fındık güncel fiyatları

Çiğ fındık olarak alınıp satılan fındık çeşitleri için belirlenen güncel fiyatlar, farklı şehirlerde yer alana ticaret borsalarında işlem gördükleri en düşük ve en yüksek fiyatlara göre ortaya çıkarılıyor. Farklı ticaret borsaları içerisinde farklı satıcılar tarafında satışı gerçekleştirilen fındıklar için belirlenen güncel satış fiyatları ise üretim maliyetlerinde yaşanan zamlar nedeni ile 2022 yılında zamlandı. Aldıkları son zamlar sonrasında güncel fındık fiyatları farklı şehirlerde yer alan ticaret borsaları için şu şekilde karşımıza çıkıyor:

Akçakoca güncel fındık fiyatları

Akçakoca Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Akçakoca Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 33,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Akçakoca Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 38,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Çarşamba güncel fındık fiyatları

Çarşamba Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Çarşamba Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 32,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Çarşamba Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 38,50 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Düzce güncel fındık fiyatları

Düzce Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Düzce Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 36,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Düzce Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 43,50 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

İLGİLİ MAKALE  2022 fındık fiyatlarında güncel durum. Fındık kaç lira?

Fatsa güncel fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Fatsa Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 37,75 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Fatsa Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 39,75 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Giresun güncel fındık fiyatları

Giresun Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Giresun Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 37,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Giresun Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 44,30 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Kocaeli güncel fındık fiyatları

Kocaeli Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Kocaeli Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 24,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Kocaeli Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 24,50 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Ordu güncel fındık fiyatları

Ordu Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Ordu Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Ordu Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 39,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Sakarya güncel fındık fiyatları

Sakarya Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Sakarya Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 37,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Sakarya Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 37,80 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Samsun güncel fındık fiyatları

Samsun Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Samsun Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 39,55 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Samsun Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 40,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

İLGİLİ MAKALE  Beton ve inşaat demiri zamlarından sonra çimento da zamlandı. İnşaat sektöründe son durum ne?

Trabzon güncel fındık fiyatları

Trabzon Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Trabzon Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Trabzon Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 39,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Terme güncel fındık fiyatları

Terme Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Terme Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Terme Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 38,50 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Ünye güncel fındık fiyatları

Ünye Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Ünye Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,50 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Ünye Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 39,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.

Zonguldak güncel fındık fiyatları

Zonguldak Ticaret Borsası içerisinde satışı gerçekleştirilen fındıklar için farklı satıcılar farklı fiyatlar ile satış gerçekleştiriyor. Zonguldak Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık için belirlenen en düşük satış fiyatı 33,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor ve Zonguldak Ticaret Borsası içerisinde 1 kilogram fındık en yüksek satış fiyatı olarak 38,00 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor.