Satıcıdan direkt olarak üreticiye gelesi gereken ve taze olduğu sürece tadı çıkarılabilen balıkların bir an önce tazeliğini kaybetmeden raflara yerleştirilmesi için balıkların özenle alım satımlarının gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ülkemizde üreticiye gidecek olan balıkların kalite ve tazeliği le satışlarının gerçekleştirildiği ve ürüne göre toptan fiyatların belirlendiği Su Ürünleri Hali için balık fiyatları güncellendi. Güncel fiyatları ile ise balıklar geçen hafta göre daha yüksek fiyatlardan satılıyor.

Güncel balık fiyatları ne kadar oldu?

Balık fiyatları için belirlenen fiyatlar Su Ürünleri Hali içerisindeki en yüksek ve en düşük fiyatı satıcı fiyatlarıdır. Devlet kontrolünde satışı gerçekleştirilen ve sağlığa uygun olan balıkların satılabildiği Su Ürünleri Hali içerisinde ise satıcılar kendi ürünlerin satmaktadırlar. Farklı fiyatlara satılan balıklar için belirlenen bir ortalama fiyat bandı bulunur ve bu fiyat bandı aralığında balık satışları gerçekleştirilir. İşte Su Ürünleri Hali güncel balık fiyatları:

Çipura

Çipura cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kilogram hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen çipura cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 80,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Çipura cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 120,00 Türk Lirası şeklindedir.

İstavrit

İstavrit cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kutu hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen istavrit cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 450,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. İstavrit cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 500,00 Türk Lirası şeklindedir.

İthal uskumru

İthal uskumru cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kilogram hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen ithal uskumru cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 35,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. İthal uskumru cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 40,00 Türk Lirası şeklindedir.

Kefal

Kefal cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kasa hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen kefal cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 180,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Kefal cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 220,00 Türk Lirası şeklindedir.

Kılıç

Kılıç cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kilogram hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen kılıç cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 90,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Kılıç cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 110,00 Türk Lirası şeklindedir.

İLGİLİ MAKALE  Balık yedikten kaç saat sonra yoğurt yenir (Kaynak: soru.com.tr)

Kolyoz

Kolyoz cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kutu hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen kolyoz cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 250,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Kolyoz cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 350,00 Türk Lirası şeklindedir.

Levrek

Levrek cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kilogram hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen levrek cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 70,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Levrek cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 170,00 Türk Lirası şeklindedir.

Lüfer

Lüfer cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde adet hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen lüfer cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 50,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. lüfer cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 75,00 Türk Lirası şeklindedir.

Norveç somonu

Norveç somonu cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kilogram hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen Norveç somonu cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 190,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Norveç somonu cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 210,00 Türk Lirası şeklindedir.

Sardalya

Sardalya cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kutu hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen sardalya cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 600,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Sardalya cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 800,00 Türk Lirası şeklindedir.

Barbunya

Barbunya cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kap hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen barbunya cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 400,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Barbunya cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 1000,00 Türk Lirası şeklindedir.

İLGİLİ MAKALE  Balık fiyatları dalgalanmaya devam ediyor! Güncel Su Ürünleri Hali balık fiyatları

İthal Lagos

İthal lagos cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kilogram hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen ithal lagos cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 250,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. İthal lagos cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 350,00 Türk Lirası şeklindedir.

Kırlangıç

Kırlangıç cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kilogram hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen kırlangıç cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 400,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Kırlangıç cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 500,00 Türk Lirası şeklindedir.

Mercan

Mercan cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kilogram hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen mercan cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 250,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Mercan cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 350,00 Türk Lirası şeklindedir.

Mırlan

Mırlan cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kasa hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen mırlan cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 300,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Mırlan cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 600,00 Türk Lirası şeklindedir.

Tekir

Tekir cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kasa hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen tekir cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 200,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Tekir cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 1200,00 Türk Lirası şeklindedir.

Alabalık

Alabalık cinsinden balıklar aktif olarak satışı gerçekleştirilen ve bu satış işlemlerinde kilogram hesabı ile alınıp satılan balık türleridir. Su Ürünleri Hali içerisinde farklı satıcılar tarafından satışı gerçekleştirilen alabalık cinsi balıklar için belirlenen en düşük satış fiyatı 40,00 Türk Lirası olarak karşımıza çıkar. Alabalık cinsi balıklar için belirlenmiş olan en yüksek satış fiyatı ise 45,00 Türk Lirası şeklindedir.