Damacana su olarak satılan artırılmış ve doldurulmuş sular, uzun yıllardır hayatımızda büyük bir yer kaplıyor. Gelişen ve değişen dünya ile birlikte su tüketiminde çokça kullandığımız damacana sular için belirlenen güncel fiyatlar ise geçtiğimiz yıla oranla bakıldığında neredeyse iki kat daha yüksek seviyelerde. Damacana sular için gelen zamlar 202 yılı içerisinde özellikle Mart ayı ile birlikte kendini göstermeye başladı. Aldıkları zamlar sonrası damacana su fiyatları satıcı firmalar tarafından güncelleniyor.

Damacana su fiyatlarında son gelişmeler

Damacana su olarak satılan arıtılmış sular, farklı satıcı firmalar tarafından hazırlanarak hem bayilerde hem de satıcı firma bünyesinde satışa sunuluyor. 2022 yılı içerisinde hem enerji kaynaklarına hem de ham petrol varil fiyatlarına gelen zamlar sonrasında ise damacana su ürünleri zam alamaya başladı. Arıtılmasında enerji kaynaklarının kullanılması ve şişelerinin üretiminde petrol yer alması ile birlikte damacana su fiyatlarında zamlar görüldü.

Her ne kadar üretimi ülkemizde gerçekleştirilse de, ithal edilen kaynaklar ile üretilmesinden dolayı zamlanan damacana sular için farklı satıcı firmalar tarafından farklı fiyatlar yayınlanıyor. Zamların ardından damacana su fiyatları firmalar bazında yayınlanmaya devam ederken, gündemde henüz yeni bir zam haberi görülmüyor. Erikli, Hamidiye, Hayat Su gibi markalar tarafında yayınlanan güncel damacana su fiyatları ise şu şekilde:

Hamidiye güncel damacana su fiyatı

Hamidiye firması tarafından yayınlanan damacana su fiyatları 202 yılında aldığı zamlar ile güncellenmeye devam ediyor. Güncel olarak 19 litre damacana su ise Hamidiye firması tarafından 36 Türk Lirası ücretinden satışa sunuluyor. Hamidiye firmasında cam damacana satışı ise bulunmuyor.

Erikli güncel damacana su fiyatı

Erikli firması diğer firmalara oran ile daha yüksek fiyatlardan sattığı ürünleriyle gündemde kalmaya devam ediyor. Erikli firması tarafından satışı gerçekleştirilen 19 litre damacana su için belirlenen güncel fiyat ise 42,00 Türk Lirası. Erikli firmasında damacana su depozito fiyatı ise 96,00 Türk Lirası.

Saka su güncel damacana su fiyatı

Köklü bir su firması olana Saka firmasında satışı gerçekleştirilen damacana sular için de 2022 yılı zamlı fiyatlar getirdi. Saka su firması tarafından yayınlanan güncel 19 litre damacana su fiyatı 41,00 Türk Lirası.

İLGİLİ MAKALE  İnşaat demirinde dengeler değişiyor. 1 ton 'inşaat demiri' fiyatları artacak mı?

Buzdağı güncel damacana su fiyatı

Son yıllarda yapılan sağlık testlerinde aldığı yüksek puanlar ile gündemde olan ve popülerlik kazanan Buzdağı firmasına ait 19 litre damacana su fiyatı ise 37,00 Türk Lirası. Buzdağı firması tarafından belirlenmiş olan damacana depozito ücreti ise 133,00 Türk Lirası.

Fuska güncel damacana su fiyatı

Fuska firması tarafından satışı gerçekleştirilen damacana sular da gerçekleştirilen sağlık testlerinde aldıkları puan ile ön planda kalmayı başardı. Fuska firması tarafından yayınlanan güncel 19 litre damacana su fiyatı 37,50 Türk Lirası. Fuska firmasında depozito bedeli ise yayınlanmıyor.

Pınar güncel damacana su fiyatı

Pınar firması sadece su satıcısı olarak değil, çok yönlü bir firma olması ve uzun yıllardır herkes tarafından bilinmesi le su satışında ön planda. Hem cam hem de plastik damacana su satışı gerçekleştiren Pınar firmasında 19 litre damacana su 38,00 Türk Lirası ücretinden satılıyor ve depozito bedeli olarak ise 75,00 Türk Lirası ücreti belirlenmiş durumda. Pınar 15 litre cam damacana ise 42,50 Türk Lirası şeklinde satışa sunuluyor. Cam damacana  depozito bedeli ise 150,00 Türk Lirası.

Hayat güncel damacana su fiyatları

Hayat firması tarafından satışı gerçekleştirilen damacana su ürünleri de zamlardan etkilenerek güncel fiyatlar aldı. 2022 yılı içerisinde aldıkları zamlar sonrasında 19 litre Hayat damacana su güncel satış fiyatı 33,00 Türk Lirası oldu.