2022 yılı bazı kişiler için iyi bazı kişiler için çok kötü geçti. Bu durum 2023 yılı için de olacak. Bazı kişiler şu an yaşadığımız 2023 yılında oldukça şanssız olacak. Şanssız olunacak konular ise genellikle aşk, para ve kariyer olacak. İşte 2023 yılının en şanssız burçları.

Balık burcu aşk hayatında yıkıntıya uğrayacak

Balık burçları bu yıl aşk konularında umduğunu bulamayacak. Her türlü olumsuz durumdan nem kapabilen balık burcu insanı, oldukça duygusal bir kişiliğe sahip. Bu yüzden 2023 yılını oldukça şanssız geçirecek olan balık burcu insanı, hayatına aldığı kişilerin bir hatasında, o kişileri hayatlarından defedecek. İkinci bir şansı tanımadığı için defettikleri her kişi için ayrı ayrı üzülecek, ayrı ayrı pişman olacaklar. Balık burcu insanı, 2023 yılında geçmişe dönük bütün yaptığı hataları bir daha tekrarlayacak ve eskiden yaptıkları hatalar için pişman olacak. Ancak tek yapabilecekleri şey ise Müslüm Gürses’ten”Son Pişmanlık Neye Yarar” şarkısını açıp, saatlerce bu şarkıyı dinlemek.

Geçmişte yapılan bu hataların bir telafisi olmayacak. Ayrıca bu yaptıkları hataların farkına bu yıl varacakaları için balık burcu insanı, bütün 2022 yılını depresif ve ağlamaklı bir halde geçirecek. Ama ileriki yıllarda, farkedecekleri bu hataları bir daha tekrarlamamalarını öneririz.

Boğa burcu maddi zararlara uğrayacak

Boğa burcu insanı, genellikle kendi işinde patron olmak ister. Bu yıl birçok iş kurmayı deneyecekler ve batacaklar. Bunun en temel sebebi ise içlerinde gizliden gizliye bir egonun oluşu. Bu ego yüzünden boğa burcu insanı çevresinden yardım alamayacak ve burunlarının dikine gidecekleri için kendi işlerinde batacak. Yaşayacakları bu maddi zararlar sadece iş konusunda olmayacak. Kendi sağlıkları, gayrimenkulleri ve otomobilleri ile bir sürü sıkıntı yaşayacak olan boğa burcu insanı, bu maddi zararları kapatabilmek için uzun yıllar boyunca kendilerine bir şey almadan çalışmak zorunda kalacak. Bu yüzden boğa burcu insanının burunların dikine gitmemesini, biraz da olsa çevresindeki insanları dinlemesini önermekteyiz.

Kova burcu sağlığını kaybedebilir

Kova burcu insanı bu yıl kötü alışkanlıklar edinebilir. Çünkü yaşanılan ekonomik durumlara kafasını çok fazla takan kova burçları, bu kadar sorunu düşünürken bir sürü kötü alışkanlık edinecek. Bu kötü alışkanlıklar sonucunda ise kova burcu insanı yaşayacakları sağlık sorunlarıyla boğuşacaklar. Ayrıca bu sağlık sorunları çok büyük kayıplara sebep olabilir. Yaşanılan bu durumlar arasından güzel noktaları fark edebilmeyi öğrenmesi gereken kova burçları, hayatın güzel yönlerini görmedikçe bu sorunlarla baş etmek zorunda kalacak. Bu yüzden kova burcu insanı, karamsar olmamalı. Aksine hayata iyi yönden bakabilmeyi öğrenmeli.

İLGİLİ MAKALE  Toprak, hava, ateş ve su. Burç grubunuza göre hangi karakterdesiniz? (Kaynak: soru.com.tr)

Başak burcu kaybettiği dostlarını hatırlayıp ağlayacak

Başak burcu insanı 2022 yılında birçok dostu ile kavga etti. Kendilerini haklı gören başak burcu insanı, yaptıkları hatanın farkına varacak. Başak burçlarına önerebileceğimiz ilk şey ise bir balık burcu insanı ile arkadaş olmak. Daha sonra ise balık burcu insanı ile birlikte bir çalma listesi oluşturup, çalma listesine Müslüm Gürses’ten “Son Pişmanlık Neye Yarar” şarkısını ilk sıraya eklemek. Başak burcu insanı kaybettiği dostluklarını her zaman arıyacak. Ancak 2023 yılında eski dotlarıyla olan anılarını hatırlayacak ve ağlayacak. Bu durumu çözmenin herhangi bir yolu olmadığını bilen başak burcu insanı, hayatına bu şekilde devam etmek zorunda. Başak burcu insanı eski dostlarıyla birlikte aldığı keyifin yarısını bile 2023 yılında edindiği arkadaşlıklardan alamayacak. Ancak hala bir iki dostları bulunmakta. Bu yüzden onları her zaman hayatında tutmalı ve onları kaybetmemek için çabalamalı.